Diensten

Smart Letselschade is er voor u. Om u altijd de juiste begeleiding te kunnen bieden en ervoor te zorgen dat u de afhandeling van uw letselschade zorgeloos uit handen kunt geven, beschikken wij over specialisten voor alle soorten letselschade. Zij hebben de kennis en ervaring om uw zaak tot een goed einde te brengen.

Recht op een vergoeding

Heeft u letselschade opgelopen en wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding? Doe dan de check!

Doe de check!

Wegen en verkeer

Wanneer u als fietser of voetganger betrokken was bij een ongeval met een gemotoriseerd voertuig, kunt u uw schade claimen onder artikel 185 Wegenverkeerswet.

Lees meer

Verkeer en verkeersongevallen

Bent u buiten uw schuld aangereden door een andere weggebruiker en heeft deze een verkeersfout gemaakt? Dan is deze weggebruiker waarschijnlijk aansprakelijk voor uw schade.

Lees meer

Werkgevers

Een bedrijfsongeval zit in een klein hoekje. Bij een ongeval tijdens werktijd is de werkgever in de meeste gevallen aansprakelijk voor de schade die u lijdt.

Lees meer

Gemeenten

Bent u uitgegleden op straat of gestruikeld over een stoeptegel? Dan kan de gemeente waarschijnlijk aansprakelijk worden gesteld. Ontdek meer over de gemeentelijke zorgplicht.

Lees meer

Gebouwen en opstal

Wanneer u schade heeft opgelopen door een vallende dakpan, is de eigenaar van het pand waarschijnlijk verantwoordelijk. Lees meer over de aansprakelijkheid voor gebouwen en opstallen.

Lees meer

Dieraansprakelijkheid

Dieren kunnen ontoerekenbaar zijn. Dat wil niet zeggen dat u schade die u door een dier heeft opgelopen niet kunt verhalen. Ontdek waarom de bezitter van het dier verantwoordelijk is.

Lees meer