ss-logo-cmyk-2.png

Smart Schade helpt snel en efficiënt bij materiële schade

Wanneer je schade hebt dan is dat op zichzelf al een nare situatie, waarin je zeker niet zit te wachten op een onduidelijke, omslachtige of trage afhandeling. Gelukkig is er Smart Schade. Heb je een ongeval gehad en is er sprake van schade? Meld het direct bij Smart Schade. Onze schade-experts nemen graag jouw zorgen uit handen en handelen je schade snel en efficiënt af.

Wie is Smart Schade?

Smart schade is gespecialiseerd in het afhandelen van materiële schade. Door onze specialisatie zijn wij in staat vrijwel alle schades snel en efficiënt af te handelen. Wij hebben de kennis en ervaring om jouw schadezaak tot een goed einde te brengen.

Daarbij communiceren wij open en helder: Meldt je een schade bij ons dan nemen wij tijdens kantooruren binnen 1 uur contact met je op. Bij Smart Schade weet je altijd direct waar je aan toe bent.

Wat is materiële schade?

Kort samengevat is materiële schade alle schade die in geld kan worden uitgedrukt. De kosten van materiële schade stellen we vast met een berekening. Een bekend voorbeeld is blikschade na een ongeval. Naast schade aan eigendommen vallen ook zaken zoals misgelopen inkomen onder de reiskosten.

Wederpartij aansprakelijk stellen?

Heb jij of jouw cliënt schade opgelopen en wil je de wederpartij aansprakelijk stellen? Smart Schade ontzorgt je graag door aansprakelijkheidsstelling uit handen te nemen. Onze deskundige en ervaren juristen verzorgen graag het hele proces voor jou.

Neem contact op!

Ben je benieuwd wat Smart Schade voor jou kan betekenen? Heb je vragen over Smart Schade of andere vragen? Neem contact met ons op via 085 – 4891113. Wij helpen je graag direct verder.