Keurmerken

Onze keurmerken

Wanneer u letselschade heeft opgelopen is de juiste hulp van een professionele en betrouwbare letselschade expert essentieel. Als familiebedrijf sinds 2014 staat betrouwbaarheid centraal in onze bedrijfsvoering. Betrouwbaar zijn gaat voor ons verder dan dat cliënten op ons kunnen rekenen voor zo optimaal mogelijke hulp. Wij zien betrouwbaarheid als een belofte naar de branche, onze cliënten en onszelf. Daarom zij wij trots op de keurmerken en certificeringen waar wij als Smart Letselschade aan verbonden zijn.

smart-letselschade-iconen-blauw-familie
0

Ontstaan als familiebedrijf

smart-letselschade-iconen-blauw-vergoeding
0  %

Passende vergoedingen

smart-letselschade-iconen-blauw-gecertificeerd
0

Tevreden cliënten

smart-letselschade-iconen-blauw-persoonlijke-experts
0

Experts

Nationaal Keurmerk Letselschade

Het Register Letselschade, het vroegere Keurmerk Letselschade, heeft als doel de kwaliteit van letselschadehulpverlening te verbeteren. Door te kiezen voor een letselschade-advocaat of letselschadespecialist die is ingeschreven bij het Register Letselschade, kiest u voor kwaliteit. Het Keurmerk Letselschade stelt eisen aan de kwaliteit en integriteit van de letselschadebureaus, juristen en advocaten. Het Keurmerk Letselschade is een onafhankelijke stichting.

logo-nationaal-keurmerk-letselschade-2020-staand-def-outline.png

 

NLE

Slachtoffers met letselschade hebben behoefte aan kwalitatief goede hulp van een professionele en integere belangenbehartiger. De wensen en behoeften van het slachtoffer dienen daarbij centraal te staan. De gespecialiseerde expertisebureaus, die zich hebben verenigd in de NLE, bieden letselschade-slachtoffers de beste hulp. De Branchevereniging Nederlandse Letselschade Experts komt op voor de collectieve belangen van de aangesloten kantoren en hun cliënten. 

nle-logo-januari-2022.png

NIVRE

Stichting Nederlands Instituut Van Register Experts -NIVRE- beheert de Registers van Schade-experts, (Risico-)Deskundigen en Coördinatoren Fraudebeheersing. Het NIVRE eist van de ingeschrevenen dat zij voldoen aan vastgestelde kwaliteitseisen die aansluiten op de hoge eisen die de hedendaagse markt en maatschappij stelt. Naast de opleidingseisen dienen de ingeschrevenen eveneens een programma Permanente Educatie te volgen, om de inschrijving te behouden.

nivre-logo.png

Recht op een vergoeding

Heb je letselschade opgelopen en wil je weten of jij recht hebt op een vergoeding? Doe dan de check!

Doe de check!

Letselschade opgelopen?

Heb je letselschade opgelopen? Neem dan contact met ons op. Samen bespreken we de kwestie en de haalbaarheid van een letselschadeprocedure.

Letselschade melden