Taxi & Letselschade

Smart Letselschade is dé specialist op het gebied van taxi- en letselschades

Met experts op het gebied van materiële en letselschade verhalen wij alle schade op de aansprakelijke partij. Zonder kosten voor jullie, maar wel met de nodige kunde, persoonlijkheid en snelheid.

Schade melden  Contact opnemen

smart-letselschade-iconen-blauw-familie
0

Ontstaan als familiebedrijf

smart-letselschade-iconen-blauw-vergoeding
0  %

Passende vergoedingen

smart-letselschade-iconen-blauw-gecertificeerd
0

Tevreden cliënten

smart-letselschade-iconen-blauw-persoonlijke-experts
0

Experts

Werkwijze Smart Letselschade

Indien jij letselschade hebt opgelopen waar een ander aansprakelijk voor gesteld kan worden, of wanneer jij in het bezit is van een schadeverzekering in- of opzittende heb je mogelijk recht op vergoeding.

Wij staan jou kosteloos bij in het verhalen van de opgelopen letselschade op de aansprakelijke partij. Onze kosten verhalen wij namelijk rechtstreeks op de aansprakelijke partij. Wij doen er alles aan om de schade te verhalen bij de verantwoordelijke partij, maar zorgen er ook voor dat jij één vast aanspreekpunt krijgt waarbij je met al jouw vragen terecht kan.

Na het aanmelden nemen wij binnen één uur contact met je op om een afspraak te maken voor een persoonlijke intake. Voor die intake hoef je de deur niet uit: onze jurist komt bij jou thuis om de zaak door te spreken.

Werkwijze Smart Schade

Heb jij verkeersschade opgelopen en wil je de wederpartij aansprakelijk stellen?

Smart Schade is gespecialiseerd in het afhandelen van materiële schade. Door onze specialisatie zijn wij in staat vrijwel alle verkeersschades snel en efficiënt af te handelen. Wij hebben de kennis en ervaring om jouw schadezaak tot een goed einde te brengen.

Na het aanmelden van de schade nemen wij binnen 1 uur contact met je op. 

Letselschade melden