Diensten

Smart Letselschade is er voor jou. Om je altijd de juiste begeleiding te kunnen bieden en ervoor te zorgen dat je de afhandeling van jouw letselschade zorgeloos uit handen kunt geven, beschikken wij over specialisten voor alle soorten letselschade. Zij hebben de kennis en ervaring om jouw zaak tot een goed einde te brengen.

smart-letselschade-iconen-blauw-familie
0

Ontstaan als familiebedrijf

smart-letselschade-iconen-blauw-vergoeding
0  %

Passende vergoedingen

smart-letselschade-iconen-blauw-gecertificeerd
0

Tevreden cliënten

smart-letselschade-iconen-blauw-persoonlijke-experts
0

Experts

Wegen en verkeer

Wanneer je als fietser of voetganger betrokken was bij een ongeval met een gemotoriseerd voertuig, kun je jouw schade claimen onder artikel 185 Wegenverkeerswet.

Lees meer

 

Verkeer en verkeersongevallen

Ben je buiten jouw schuld aangereden door een andere weggebruiker en heeft deze een verkeersfout gemaakt? Dan is deze weggebruiker waarschijnlijk aansprakelijk voor jouw schade.

Lees meer

 

Werkgevers

Een bedrijfsongeval zit in een klein hoekje. Bij een ongeval tijdens werktijd is de werkgever in de meeste gevallen aansprakelijk voor de schade die je lijdt.

Lees meer

 

Materiële schade

Wanneer je schade hebt dan is dat op zichzelf al een nare situatie, waarin je zeker niet zit te wachten op een onduidelijke, omslachtige of trage afhandeling. Gelukkig is er Smart Schade.

lees meer

Gemeenten

Ben je uitgegleden op straat of gestruikeld over een stoeptegel? Dan kan de gemeente waarschijnlijk aansprakelijk worden gesteld. Ontdek meer over de gemeentelijke zorgplicht.

Lees meer

 

Gebouwen en opstal

Wanneer je schade hebt opgelopen door een vallende dakpan, is de eigenaar van het pand waarschijnlijk verantwoordelijk. Lees meer over de aansprakelijkheid voor gebouwen en opstallen.

Lees meer

 

Dieraansprakelijkheid

Dieren kunnen ontoerekenbaar zijn. Dat wil niet zeggen dat je schade die je door een dier hebt opgelopen niet kunt verhalen. Ontdek waarom de bezitter van het dier verantwoordelijk is.

Lees meer

Recht op een vergoeding

Heb je letselschade opgelopen en wil je weten of jij recht hebt op een vergoeding? Doe dan de check!

Doe de check!

Letselschade opgelopen?

Heb je letselschade opgelopen? Neem dan contact met ons op. Samen bespreken we de kwestie en de haalbaarheid van een letselschadeprocedure.

Letselschade melden