Tussenpersonen

Wij zorgen voor een goede schadeafwikkeling voor jouw cliënten

Smart Letselschade zorgt als verlengstuk van jouw organisatie ervoor dat elke schadezaak, zowel materieel als letsel, op een persoonlijke manier afgehandeld wordt.

Bij ons verandert jouw cliënt niet in een nummer maar heeft hij/zij een vaste jurist die aan de zaak werkt. Onze juristen staan klaar voor de cliënten, op inhoudelijk gebied maar ook als steun en toeverlaat tijdens het verhalen van de schade.

Cliënt aanmelden

smart-letselschade-iconen-blauw-familie
0

Ontstaan als familiebedrijf

smart-letselschade-iconen-blauw-vergoeding
0  %

Passende vergoedingen

smart-letselschade-iconen-blauw-gecertificeerd
0

Tevreden cliënten

smart-letselschade-iconen-blauw-persoonlijke-experts
0

Experts

Werkwijze Smart Letselschade

Indien jouw cliënt letselschade heeft opgelopen waar een ander aansprakelijk voor gesteld kan worden, of wanneer jouw cliënt in het bezit is van een schadeverzekering in- of opzittende heeft diegene mogelijk recht op vergoeding.

Wij staan jouw cliënt kosteloos bij in het verhalen van de opgelopen letselschade op de aansprakelijke partij. Onze kosten verhalen wij namelijk rechtstreeks op de aansprakelijke partij. Wij doen er alles aan om de schade te verhalen bij de verantwoordelijke partij, maar zorgen er ook voor dat jouw cliënt één vast aanspreekpunt krijgt waarbij de betreffende persoon met alle vragen terecht kan.

Na het aanmelden nemen wij binnen één uur contact met jouw cliënt op om een afspraak te maken voor een persoonlijke intake. Voor die intake hoeft jouw cliënt de deur niet uit: onze jurist komt bij diegene thuis om de zaak door te spreken.

Werkwijze Smart Schade

Heeft jouw cliënt verkeersschade opgelopen en wil je de wederpartij aansprakelijk stellen?

Smart Schade is gespecialiseerd in het afhandelen van materiële schade. Door onze specialisatie zijn wij in staat vrijwel alle verkeersschades snel en efficiënt af te handelen. Wij hebben de kennis en ervaring om de schadezaak van jouw cliënt tot een goed einde te brengen.

Na het aanmelden van de schade nemen wij binnen 1 uur contact op met jouw cliënt.

In 5 stappen een passende letselschadevergoeding

Onze letselschade experts bieden jou de helpende hand.


Stap 1

Jij meldt je letsel


Stap 2

Wij nemen contact met jou op


Stap 3

Bezoek van één van onze juristen


Stap 4

Behandeling wordt gestart


Stap 5

Passende vergoeding in 98% van de gevallen

Schade van jouw cliënt aanmelden