Bezorger

Ben je slachtoffer van een ongeval met een bezorger? Of heb je als bezorger zelf letselschade opgelopen door een ongeval? In beide situaties wil je graag weten wat je rechten zijn en of je recht hebt op een schadevergoeding. We nemen het hier graag met je door.

smart-letselschade-iconen-blauw-familie
0

Ontstaan als familiebedrijf

smart-letselschade-iconen-blauw-vergoeding
0  %

Passende vergoedingen

smart-letselschade-iconen-blauw-gecertificeerd
0

Tevreden cliënten

smart-letselschade-iconen-blauw-persoonlijke-experts
0

Experts

Letselschade door bezorgers: Een groeiend probleem

Tegenwoordig zijn er veel bezorgdiensten op de weg. Het online bestellen van pakketjes is populairder dan ooit. Daardoor komt het ook steeds vaker voor dat mensen gewond raken en letselschade oplopen door ongevallen met bezorgers. Of je nu voetganger, fietser, automobilist of de bezorger zelf bent, letselschade kan ernstige gevolgen hebben. 

Als bezorger aangereden

Als je koerier of bezorger bent, dan ben je de veel op de weg te vinden voor je werk. Dit vergroot het risico op een verkeersongeval. Wanneer je betrokken raakt bij een ongeval, wil je weten wie je aansprakelijk kunt stellen voor je eventuele letselschade. Op de pagina ‘als bezorger aangereden’ vind je alle informatie die je moet weten wanneer je als bezorger zelf bent aangereden. We bespreken hier de aansprakelijkheid van je werkgever, wat je moet doen als je een eenzijdig ongeval veroorzaakt, maar ook wat je rechten zijn als zzp-bezorger. 

Door een bezorger aangereden

Ben je door een bezorger aangereden en heb je hierbij letselschade opgelopen? Dan wil je ook graag weten wat je moet doen. Op de pagina ‘aangereden door bezorger’ lees je hier alle relevante informatie over. We bespreken de aansprakelijkheid van beide partijen en hoe we kunnen helpen bij het indienen van een schadeclaim.

Wat te doen bij een ongeval met (of als) bezorger

Als je betrokken raakt bij een verkeersongeval met een bezorger of als bezorger zelf, blijf dan altijd kalm. Zorg eerst voor je eigen veiligheid en dan die van anderen. Bel, indien nodig, de hulpdiensten en verleen eventueel eerste hulp aan andere gewonden. Hierna is het belangrijk om een aantal belangrijke stappen te volgen, zodat je letselschadetraject goed afgerond kan worden. We zetten deze stappen hier voor je op een rij:

  • Verzamel alle relevante informatie, zoals namen en contactgegevens van getuigen en de betrokken partijen. Het is heel belangrijk om ook het kenteken van betrokken voertuigen te noteren. Zo kunnen we namelijk de verzekeraar van de tegenpartij voor jou achterhalen.
  • Vul altijd een schadeformulier in, ook wanneer het om een eenzijdig ongeval gaat.
  • Zoek medische hulp. Jouw gezondheid heeft de grootste prioriteit. Bewaar alle medische gegevens die geregistreerd worden en de kosten die je daarvoor moet maken. 
  • Houd vanaf de eerste dag alle extra gemaakte kosten bij. Dus alle kosten die je zonder het ongeval niet had hoeven maken.
  • Neem dan contact op met een letselschadespecialist die je kan helpen bij het indienen van een schadeclaim. Wij helpen je hier graag bij, zo kun jij je volledig richten op je eigen herstel.

Recht op een vergoeding

Heb je letselschade opgelopen en wil je weten of jij recht hebt op een vergoeding? Doe dan de check!

Doe de check!

Bezorger

https://smartletselschade.nl

Als bezorger aangereden

In Nederland zijn bezorgdiensten ontzettend populair. We bestellen veel online, van maaltijden tot boodschappen en pakketjes. Als jij een koerier of bezorger bent, ben je de hele dagen op de weg te vinden voor je werk. Dit vergroot het risico op ongevallen of aanrijdingen. Wanneer jou dit overkomt, wil je natuurlijk graag weten wie je aansprakelijk kunt stellen voor eventuele letselschade. We nemen het hier allemaal met je door.

Meer informatie
https://smartletselschade.nl

Aangereden door bezorger

Je bent aangereden door een bezorger en je vraagt je af wie er verantwoordelijk is voor de schade en hoe je dit moet afhandelen. Hier zullen we bespreken wie er aansprakelijk is en wat de verzekeringsplicht van de werkgever is. Maar ook hoe Smart Letselschade jou helpt bij de afwikkeling van de schadevergoeding claim.

Meer informatie

Juridische hulp van Smart Letselschade

Ben je als, of door een, bezorger aangereden en heb je hierbij letselschade opgelopen? Laat ons je dan helpen. Je krijgt bij ons een vast contactpersoon die jouw letselschadezaak behandeld en ervoor zorgt dat je zelf geen energie hoeft te steken in het traject. Jouw contactpersoon regelt alles rondom het claimen van een schadevergoeding en houd je daarvan op de hoogte. Bij Smart Letselschade ben je verzekerd van de beste hulp en het juiste advies. Heb je nog vragen of wil je graag persoonlijk advies? Neem dan contact met ons op.