Passagier

Ben je als passagier betrokken geraakt bij een verkeersongeval? Dan wil je graag weten wat je rechten zijn als je letselschade hebt opgelopen. Hoe moet het nu met alle gevolgen van het ongeval en de kosten die je daardoor maakt? Kun je dit vergoed krijgen en zo ja, bij wie moet je deze kosten dan verhalen? We nemen het hier met je door, geven tips om je schade vergoed te krijgen en bieden hulp door middel van onze ervaren letselschadespecialisten.

smart-letselschade-iconen-blauw-familie
0

Ontstaan als familiebedrijf

smart-letselschade-iconen-blauw-vergoeding
0  %

Passende vergoedingen

smart-letselschade-iconen-blauw-gecertificeerd
0

Tevreden cliënten

smart-letselschade-iconen-blauw-persoonlijke-experts
0

Experts

Stressklachten na een ongeval als passagier

Het is normaal dat je na een ongeval uit je doen bent. Je bent geschrokken of angstig en misschien voel je je verdrietig, boos of schuldig. Ook heb je misschien lichamelijke klachten en zorgen om je gezondheid, gezin en werk. Jouw gezondheid en welzijn is onze grootste prioriteit. We nemen de juridische kwesties rondom het claimen van een schadevergoeding daarom graag uit handen.

Schadevergoeding voor passagiers

Passagiers van een motorvoertuig krijgen meestal alle letselschade vergoedt na een ongeval. Je kunt de WA-verzekering van de eigenaar van het motorvoertuig waarbij je meereed aansprakelijk stellen. Heeft een andere partij het ongeval veroorzaakt? Dan kun je deze partij aansprakelijk stellen. Is de veroorzaker onbekend of niet verzekerd? Dan raden we je aan om de verzekeraar van het motorvoertuig, waarvan je passagier was, aansprakelijk te stellen. Of een beroep te doen op het waarborgfonds.

Letselschade oplopen als passagier van een voertuig kan komen door een aanrijding met een ander voertuig, maar ook door een eenzijdig ongeval die de bestuurder veroorzaakt. Daarnaast kun je als passagier ook letselschade oplopen door gebruik te maken van het openbaar vervoer. Lees hier alles over op de pagina ‘letselschade passagier’. We vertellen waar je recht op hebt in de genoemde gevallen en hoe we helpen bij het claimen van een schadevergoeding. 

Schakel juridische hulp in

Bij het claimen van een letselschadevergoeding adviseren we je om een letselschadespecialist in te schakelen. De claim kan een ingewikkeld proces zijn. Een letselschadespecialist helpt om de schade te berekenen, bepaalt waarvoor je een schadevergoeding kunt krijgen, onderhandelt over de schadevergoeding en dient je claim in bij de aansprakelijke partij.

Recht op een vergoeding

Heb je letselschade opgelopen en wil je weten of jij recht hebt op een vergoeding? Doe dan de check!

Doe de check!

Passagier

https://smartletselschade.nl

Letselschade passagier

Het kan gebeuren dat je als passagier in een auto of achterop een motor bent aangereden. Of misschien kom je ten val door een noodstop in het openbaar vervoer. Als passagier of bijrijder vraag je je dan af wat je rechten zijn wanneer je letselschade hebt opgelopen. Er is één ding zeker, namelijk dat je als passagier vrijwel altijd recht hebt op een schadevergoeding voor je letselschade. We nemen hier een aantal gevallen met je door en vertellen hoe je een schadevergoeding kunt claimen.

Meer informatie

Smart Letselschade helpt jou als passagier

Ben je als passagier betrokken geraakt bij een ongeval? Laat ons dan helpen. Smart Letselschade heeft deskundige letselschadespecialisten die jouw zaak graag voor je afhandelen. Je krijgt een vast contactpersoon die voor jouw letselschadetraject zorgt. Alles rondom het claimen van een schadevergoeding wordt voor je geregeld en je contactpersoon houdt je hiervan op de hoogte. Bij Smart Letselschade ben je verzekerd van de beste hulp en het juiste advies. Neem dus snel contact op.