Aangereden door bezorger

Je bent aangereden door een bezorger en je vraagt je af wie er verantwoordelijk is voor de schade en hoe je dit moet afhandelen. Hier zullen we bespreken wie er aansprakelijk is en wat de verzekeringsplicht van de werkgever is. Maar ook hoe Smart Letselschade jou helpt bij de afwikkeling van de schadevergoeding claim.

smart-letselschade-iconen-blauw-familie
0

Ontstaan als familiebedrijf

smart-letselschade-iconen-blauw-vergoeding
0  %

Passende vergoedingen

smart-letselschade-iconen-blauw-gecertificeerd
0

Tevreden cliënten

smart-letselschade-iconen-blauw-persoonlijke-experts
0

Experts

Aansprakelijkheid bij aanrijding met bezorger

Wanneer je betrokken raakt bij een aanrijding met een bezorger, is het belangrijk om te weten wie er aansprakelijk is voor de geleden en nog te lijden letselschade. Degene die een verkeersfout maakt, is de aansprakelijke partij. De WA-verzekering van de aansprakelijke partij zal dan de schade dekken.

Verzekeringsplicht van de werkgever

Werkgevers in Nederland zijn verplicht om een aansprakelijkheidsverzekering af te sluiten voor hun werknemers. Deze verzekering dekt de schade die werknemers veroorzaken tijdens de uitvoering van hun werkzaamheden. Dit betekent dat als een bezorger in dienst is van een bedrijf, het bedrijf verplicht is om een verzekering te hebben die eventuele schade als gevolg van een ongeval dekt. Dit valt onder de werkgeversaansprakelijkheid.

Als je betrokken raakt bij een verkeersongeval met een bezorger, is het van groot belang om het kenteken van het voertuig te noteren. Zo kunnen we de verzekeringsgegevens voor je achterhalen en deze aansprakelijk stellen. Wij dienen de schadeclaim in en zullen je al het werk uit handen nemen.

Recht op een vergoeding

Heb je letselschade opgelopen en wil je weten of jij recht hebt op een vergoeding? Doe dan de check!

Doe de check!

Smart Letselschade helpt als je door een bezorger bent aangereden

Ben je door een bezorger aangereden en heb je letselschade opgelopen? Onze deskundige letselschadespecialisten helpen je graag. We staan je bij in elke stap van het proces, van het verzamelen van bewijs tot het onderhandelen met verzekeringsmaatschappijen. Schakel Smart Letselschade in om te helpen bij jouw letselschadeclaim. Je claim is bij ons in goede handen, net als jijzelf. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.