Smart Letselschade: jij staat voorop

Iedere letselschadezaak is anders. Daar zijn wij ons bij Smart Letselschade terdege van bewust. Daarom geloven wij in een persoonlijke aanpak van iedere zaak. Bij ons verander je niet ongemerkt in een 'nummer', maar heb je een vaste jurist die aan jouw zaak werkt en die jou op de hoogte houdt van alle vorderingen. Jouw jurist kun je gerust even bellen of e-mailen als je een vraag hebt of even je hart wilt luchten. Ons werk draait om jou!  

smart-letselschade-iconen-blauw-familie
0

Ontstaan als familiebedrijf

smart-letselschade-iconen-blauw-vergoeding
0  %

Passende vergoedingen

smart-letselschade-iconen-blauw-gecertificeerd
0

Tevreden cliënten

smart-letselschade-iconen-blauw-persoonlijke-experts
0

Experts

Van familiebedrijf naar de expert op het gebied van letselschade

Smart Letselschade is in 2014 ontstaan als een familiebedrijf. Lisa Sjaardema begon het bedrijf samen met haar broers en vader. Inmiddels is Smart Letselschade uitgegroeid tot een kantoor met verschillende expertises en zijn wij in heel Nederland werkzaam.

Onze juristen helpen jou graag met het verhalen van jouw letselschade op de aansprakelijke partij. Ook hebben wij ondersteuners in dienst. Graag stellen wij ons team aan je voor.

Juristen bij Smart Letselschade

De juristen van Smart Letselschade behandelen jouw letselschadedossier van A tot Z. Een van onze juristen komt bij jou thuis om je ongeval en je klachten te bespreken en start vervolgens het dossier voor jou op. Zo lang als je letselschadezaak loopt, blijft deze persoon jouw herstel op de voet volgen. Deze persoon blijft jouw contactpersoon met wie je altijd contact op mag nemen.

Ondersteuning bij Smart Letselschade

Als je belt met 0800-31 00 003, krijg je waarschijnlijk een van onze ondersteuners aan de lijn. Zij staan jou graag te woord. Veel van je vragen kunnen zij al voor jou beantwoorden. Maar natuurlijk verbinden zij je ook graag door naar jouw contactpersoon. Naast deze werkzaamheden verrichten zij ondersteunende werkzaamheden voor onze juristen.

Planning

Onze planner zorgt ervoor dat een van onze juristen bij jou op bezoek komt. Zij plant de afspraken in. Wanneer je via de website een bericht stuurt, neemt zij contact met jou op. Ook kun je met haar chatten op de website.

Financiële ondersteuning

De financiële ondersteuners zorgen ervoor dat hetgeen dat moet worden voorgefinancierd, zoals medische informatie en medische adviezen, door ons betaald wordt. Op deze manier kom je nooit voor onverwachte kosten te staan.

Recht op een vergoeding

Heb je letselschade opgelopen en wil je weten of jij recht hebt op een vergoeding? Doe dan de check!

Doe de check!

Smart Letselschade: jij staat voorop

Diensten

Smart Letselschade is er voor jou. Om je altijd de juiste begeleiding te kunnen bieden en ervoor te zorgen dat je de afhandeling van jouw letselschade zorgeloos uit handen kunt geven, beschikken wij over specialisten voor alle soorten letselschade. Zij hebben de kennis en ervaring om jouw zaak tot een goed einde te brengen.

Meer informatie
Werkwijze Smart Letselschade

Onze werkwijze

Smart Letselschade is er voor jou. Dat betekent niet alleen dat wij er alles aan doen om jouw schade te verhalen bij de verantwoordelijke partij, maar ook dat je één vast aanspreekpunt krijgt waarbij je met al je vragen terecht kunt. Een schade aanmelden kan altijd, ook in het weekend. Via onze website of via de chat. Onze planner neemt dan binnen 24 uur contact met jou op om een afspraak te maken voor een persoonlijke intake. Voor die intake hoef je de deur niet uit: onze jurist komt bij jou thuis om jouw zaak met jou door te spreken.  

Meer informatie

Geschiedenis

Letselschadespecialisten met gevoel voor de menselijke maat Smart Letselschade is in 2014 ontstaan als een familiebedrijf. Lisa Sjaardema begon het bedrijf samen met haar broers Jouke en Rick, en haar vader Jouke. Inmiddels is Smart Letselschade uitgegroeid tot een kantoor met verschillende expertises en zijn zij in heel Nederland werkzaam. Om te begrijpen wat Smart Letselschade anders maakt dan andere letselschadekantoren, is het belangrijk terug te blikken op het ontstaan van Smart Letselschade.

Meer informatie
Ons team

Ons team

Smart Letselschade helpt jou op een persoonlijke manier bij jouw letselschade traject. Op deze pagina vind je de letselschade experts die voor jou klaarstaan.  Wil jij onderdeel worden van dit team? Bekijk dan onze vacatures

Meer informatie
Keurmerken

Onze keurmerken

Wanneer u letselschade heeft opgelopen is de juiste hulp van een professionele en betrouwbare letselschade expert essentieel. Als familiebedrijf sinds 2014 staat betrouwbaarheid centraal in onze bedrijfsvoering. Betrouwbaar zijn gaat voor ons verder dan dat cliënten op ons kunnen rekenen voor zo optimaal mogelijke hulp. Wij zien betrouwbaarheid als een belofte naar de branche, onze cliënten en onszelf. Daarom zij wij trots op de keurmerken en certificeringen waar wij als Smart Letselschade aan verbonden zijn.

Meer informatie