Werken bij Smart Letselschade

Ooit begonnen als familiebedrijf, werken we in een hecht team samen naar onze stip op de horizon: landelijk bekend staan als hét merk op gebied van letselschade. 

Wil jij werken in een omgeving waar een echt teamgevoel heerst, met inhoudelijke vakkennis en waar je wordt aangemoedigd om jezelf te blijven ontwikkelen? 

Bekijk via onderstaande knop onze openstaande vacatures, of lees op deze pagina meer over onze cultuur!

Bekijk de vacatures

Meer over onze cultuur

 

smart-letselschade-iconen-blauw-familie
0

Ontstaan als familiebedrijf

smart-letselschade-iconen-blauw-vergoeding
0  %

Passende vergoedingen

smart-letselschade-iconen-blauw-gecertificeerd
0

Tevreden cliënten

smart-letselschade-iconen-blauw-persoonlijke-experts
0

Experts

Onze kernwaarden

Elke letselschadezaak is uniek. Dat betekent niet dat wij elke letselschadezaak anders behandelen. In tegendeel: we werken altijd met onze kernwaarden in gedachten. We zijn ervan overtuigd dat we op die manier tot de meest tevreden cliënten komen.

Persoonlijk

Onze aanpak is echt persoonlijk. Cliënten worden geen nummer en hebben een eigen contactpersoon. Zo zorgen we niet alleen voor een schade oplossing, maar zorgen we ook dat een cliënt zich gezien en gehoord voelt.

Deskundig

Wij zijn dé deskundige als het gaat om (letsel)schade. Wij claimen onze autoriteit door de kennis die we hebben te delen. Intern met onze eigen mensen en ook extern met de buitenwereld.

Optimistisch

Wij werken vanuit positiviteit, we zoeken de best mogelijk uitkomst. We verkopen geen ellende, we leveren een oplossing. Door voor de best mogelijk uitkomst te gaan. Maar ook gewoon door onze instelling en de manier waarop we ons werk uitvoeren.

Emotie

Er zit een stukje emotie in ons werk. Dat kan soms negatieve emotie zijn, maar ook vaak positieve emotie. Dat is logisch, want we doen echt mensen werk.

Beter

Wij doen het graag beter. Net even één stapje verder dan de rest. Dat verwachten we van onszelf. Het zorgt er voor dat we voor onze klanten ook vaak net een beetje extra kunnen verzorgen.

Ontmoet je nieuwe collega's

Onze historie

Smart Letselschade is in 2014 ontstaan als een familiebedrijf. Lisa Sjaardema begon het bedrijf samen met haar broers en vader. Inmiddels is Smart Letselschade uitgegroeid tot een kantoor met verschillende expertises en zijn wij in heel Nederland werkzaam.

Onze juristen helpen jou graag met het verhalen van jouw letselschade op de aansprakelijke partij. Ook hebben wij ondersteuners in dienst. Graag stellen wij ons team aan je voor.

Extra informatie

 

Kom jij bij ons werken?

Wij zijn altijd opzoek naar ambitieuze collega’s. Wil je bij Smart Letselschade werken? Bekijk op onze vacaturepagina het overzicht van onze openstaande vacatures. We kijken ernaar uit om kennis te maken!

Vacatures bekijken