Spierletsel

Spierletsel Schadevergoeding

Heb je bij een verkeers- of bedrijfsongeval letselschade aan je spieren opgelopen? Dit spierletsel kan behoorlijk invloed op je leven hebben. Smart Letselschade helpt jou wanneer je de schade door spierletsel wilt verhalen op de wederpartij.

Meld de letselschade aan je spieren

 

smart-letselschade-iconen-blauw-familie
0

Ontstaan als familiebedrijf

smart-letselschade-iconen-blauw-vergoeding
0  %

Passende vergoedingen

smart-letselschade-iconen-blauw-gecertificeerd
0

Tevreden cliënten

smart-letselschade-iconen-blauw-persoonlijke-experts
0

Experts

Wat is spierletsel?

Je spieren zorgen ervoor dat jij je lichaam kunt bewegen. Zonder goed functionerende spieren wordt bewegen lastig en pijnlijk. Spierletsel komt het vaakst voor bij ongevallen in het verkeer of op de werkvloer. Ook schade aan banden en pezen wordt over het algemeen tot spierletsel gerekend.

Medische kosten bij spierletsel

Bij spierletsel verlies je de functionaliteit van de beschadigde spieren meestal geheel of gedeeltelijk. Daardoor heb je fysiotherapie of ergotherapie nodig. Deze kosten worden vaak door je zorgverzekeraar vergoed. Let daarbij vooral goed op de vergoeding voor fysiotherapie, want deze wordt vaak slechts gedeeltelijk gedekt door je aanvullende verzekering. Heb je deze niet en worden niet alle kosten voor je revalidatie vergoed door je verzekering? Dan claimt Smart Letselschade deze kosten voor jou bij de wederpartij.

Verlies van arbeidsvermogen bij spierletsel

Bij schade aan je spieren verlies je een deel van je mobiliteit. Verlies je zoveel spierfunctionaliteit dat jij je werk niet meer kunt uitvoeren? Dan verlies je niet alleen inkomen, maar kan het ook gebeuren dat je je moet laten omscholen naar een ander beroep. In dat geval schakelen wij in overleg met de wederpartij een arbeidsdeskundige in, die je in dat geval bij je omscholing en re-integratie kan begeleiden. 

Je spierletsel heeft niet alleen invloed op je vermogen je betaalde werk uit te voeren; misschien ben je niet meer in staat je tuin of huis te onderhouden. Of kun je het huishouden niet meer doen, of je kinderen uit school halen. Dan mag je daar hulp voor inschakelen. De kosten voor deze hulp claimen wij dan voor jou bij de aansprakelijke wederpartij.

Recht op een vergoeding

Heb je letselschade opgelopen en wil je weten of jij recht hebt op een vergoeding? Doe dan de check!

Doe de check!

Smartengeld bij spierletsel

Je leven kan behoorlijk ontwricht raken door spierletsel, omdat je bepaalde dingen niet meer kunt doen. Dingen die je voorheen wél deed en waar je plezier aan beleefde. Daarom is er bij spierletsel sprake van gederfde levensvreugde en kom je in aanmerking voor een smartengeld vergoeding. Hoe hoog deze vergoeding is, hangt natuurlijk af van je situatie en de mate waarin je in het dagelijkse leven beperkt wordt door je spierletsel. Je letselschadespecialist bij Smart Letselschade helpt jou ook deze immateriële schade in kaart te brengen, zodat wij die bij de wederpartij kunnen claimen.

Letselschade door spierletsel claimen?

Kom je in aanmerking voor een vergoeding van je letselschade? Neem dan contact met ons op. Je jurist van Smart Letselschade begeleidt je claim van het intakegesprek bij jou thuis tot het sluiten van je dossier. Zo heb je altijd één aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is van je zaak en kun jij je richten op wat echt belangrijk is: je herstel.

Daarbij hoef je je geen zorgen te maken over de financiën: onze hulp als letselschadespecialist is kosteloos voor jou. Onze kosten worden, net als je schade, door de wederpartij vergoed.

Meld je schade direct