Kaakletsel

Kaakletsel Schadevergoeding

Bij ongevallen is kaakletsel niet ongewoon. Een kaak breekt snel, omdat je kaak op een kwetsbare plaats op je gezicht zit. Brak jij je onderkaak door een ongeval of geweldsmisdrijf? Dan heb je recht op een schadevergoeding voor letselschade.

Meld je letselschade

smart-letselschade-iconen-blauw-familie
0

Ontstaan als familiebedrijf

smart-letselschade-iconen-blauw-vergoeding
0  %

Passende vergoedingen

smart-letselschade-iconen-blauw-gecertificeerd
0

Tevreden cliënten

smart-letselschade-iconen-blauw-persoonlijke-experts
0

Experts

Tot welke schadeposten leidt kaakletsel?

Bij kaakletsel is er vaak sprake van een gebroken onderkaak. Daardoor ontstaan er altijd medische kosten. De meeste medische kosten vergoedt je zorgverzekeraar, maar als je aanvullende therapie of alternatieve medische behandelingen nodig hebt, dekken de meeste zorgverzekeringen die niet. Deze kosten claimen wij voor jou bij de wederpartij.

Recht op een vergoeding

Heb je letselschade opgelopen en wil je weten of jij recht hebt op een vergoeding? Doe dan de check!

Doe de check!

Smartengeld is altijd aan de orde bij kaakletsel

Door je kaakletsel kun je een tijd niet normaal eten of spreken. Dat heeft grote invloed op je leven en je geluk. Smartengeld is daarom bij kaakletsel op zijn plaats. Je hebt immers veel pijn en verdriet. Wij berekenen deze immateriële schade voor jou en stellen de veroorzaker van je ongeval hiervoor aansprakelijk.

Kaakletsel leidt ook tot materiële schade

Aangezien kaakletsel vaak betekent dat je enige tijd niet normaal kunt praten of eten, heeft dit gevolgen voor je dagelijks leven. Je kunt bijvoorbeeld tijdelijk niet meer werken of loopt een studieachterstand op. Hoewel je werkgever je tijdens je herstel gewoon je loon doorbetaalt, mis je misschien wel je onregelmatigheidstoeslag of bonussen. Daarom berekenen wij ook altijd het verlies van arbeidsvermogen bij een kaakfractuur en claimen we deze bij de wederpartij. Voor een leerachterstand hanteren wij onder andere de Richtlijnen van de Letselschaderaad om een rechtvaardige tegemoetkoming te claimen.

Kaakletsel claimen?

Kom je in aanmerking voor een vergoeding van de schade die jij ervaart door kaakletsel? Neem dan contact met ons op.  Je jurist van Smart Letselschade begeleidt je claim van het intakegesprek bij jou thuis tot het sluiten van je dossier. Zo heb je altijd één aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is van je zaak en kun jij je richten op wat echt belangrijk is: je herstel.

Daarbij hoef je je geen zorgen te maken over de financiën: onze hulp als letselschadespecialist is kosteloos voor jou. Onze kosten worden, net als je schade, door de wederpartij vergoed.

Meld je schade direct