Kneuzingen

Kneuzingen Schadevergoeding

Je kunt bij vrijwel ieder verkeers- of bedrijfsongeval kneuzingen oplopen. En hoewel deze verwondingen vaak na verloop van tijd ‘vanzelf’ weer over gaan, kan er toch flink wat schade ontstaan. Smart Letselschade helpt jou deze letselschade te claimen als iemand anders verantwoordelijk en aansprakelijk is voor je letsel.

Meld je letselschade

smart-letselschade-iconen-blauw-familie
0

Ontstaan als familiebedrijf

smart-letselschade-iconen-blauw-vergoeding
0  %

Passende vergoedingen

smart-letselschade-iconen-blauw-gecertificeerd
0

Tevreden cliënten

smart-letselschade-iconen-blauw-persoonlijke-experts
0

Experts

Tot welke schade leiden kneuzingen bij een ongeval?

De schade die je lijdt door kneuzingen is afhankelijk van het type kneuzing. Een hersenkneuzing heeft immers hele andere gevolgen dan een gekneusde hand. En het herstel van gekneusde ribben duurt langer dan dat van een gekneusde teen. Er zijn een aantal schadeposten die wij bij kneuzingen vaak claimen. Daarbij kun je denken aan bijvoorbeeld verlies van arbeidsvermogen, een vergoeding voor een studieachterstand door een kneuzing en smartengeld. Daarnaast komen ook bepaalde medische kosten voor rekening van de wederpartij.

Recht op een vergoeding

Heb je letselschade opgelopen en wil je weten of jij recht hebt op een vergoeding? Doe dan de check!

Doe de check!

Medische kosten

De meeste medische kosten vergoedt je zorgverzekering. Maar als je behandelingen nodig hebt voor je kneuzing die niet worden vergoed uit je polis, of wanneer je een eigen bijdrage of eigen risico moet betalen voor de behandeling, dan kunnen wij die voor jou claimen als schadepost.

Verlies van arbeidsvermogen door kneuzing

Een kneuzing zorgt over het algemeen niet voor blijvende arbeidsongeschiktheid. Gedurende je herstel betaalt je werkgever dan ook gewoon je loon door. Maar je kunt wel degelijk minder salaris ontvangen in deze periode: je kunt immers niet overwerken en loopt misschien bonussen en onregelmatigheidstoeslagen mis. Deze gederfde inkomsten berekenen wij voor jou.

Smartengeld

Wanneer je herstelt van een kneuzing, kun je misschien je hobby’s niet uitoefenen. In combinatie met de stress, pijn en verdriet die je hebt van je ongeval, leidt dit tot gederfde levensvreugde. Hierdoor kom je in aanmerking voor een smartengeldvergoeding. De hoogte van het smartengeld is afhankelijk van de aard van de kneuzing en de ernst van de gevolgen voor jou. De jurist van Smart Letselschade die je zaak in behandeling neemt, vertelt jou hier graag meer over!

Schade door een kneuzing claimen?

Kom je in aanmerking voor een vergoeding van de schade door kneuzingen? Neem dan contact met ons op. Je jurist van Smart Letselschade begeleidt je claim van het intakegesprek bij jou thuis tot het sluiten van je dossier. Zo heb je altijd één aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is van je zaak en kun jij je richten op wat echt belangrijk is: je herstel.

Daarbij hoef je je geen zorgen te maken over de financiën: onze hulp als letselschadespecialist is kosteloos voor jou. Onze kosten worden, net als je schade, door de wederpartij vergoed.

Meld je schade direct