Voetletsel

Voetletsel Schadevergoeding

Was je slachtoffer van een bedrijfs- of verkeersongeval en heb je daardoor letselschade aan je voeten opgelopen? Dan kom je in aanmerking voor een schadevergoeding als de wederpartij aansprakelijk is voor het ongeval. Smart Letselschade helpt jou je schade te claimen!

Meld de letselschade aan je voet

smart-letselschade-iconen-blauw-familie
0

Ontstaan als familiebedrijf

smart-letselschade-iconen-blauw-vergoeding
0  %

Passende vergoedingen

smart-letselschade-iconen-blauw-gecertificeerd
0

Tevreden cliënten

smart-letselschade-iconen-blauw-persoonlijke-experts
0

Experts

Wat is voetletsel?

Bij ongevallen komt voetletsel vaak voor. Dit kan in verschillende soorten en maten. Een gekneusde voet bijvoorbeeld behoort tot deze categorie letsel, maar een verbrijzelde voet ook. En ook wanneer je voet geamputeerd moet worden, is dat voetletsel.

De schadevergoeding voor je voetletsel berekenen wij aan de hand van de gemaakte kosten, de ernst van je letsel, je herstel en eventuele restschade.

Recht op een vergoeding

Heb je letselschade opgelopen en wil je weten of jij recht hebt op een vergoeding? Doe dan de check!

Doe de check!

Medische kosten bij voetletsel

Vaak is er een lange periode van fysiotherapie nodig bij voetletsel. Daarvoor zijn dan meestal meer behandelingen nodig dan je zorgverzekering vergoedt. Deze kosten brengen wij graag voor jou in rekening bij de wederpartij.

Verlies van arbeidsvermogen?

Kun je door je voetletsel niet meer werken? Dan verlies je inkomen. Misschien niet direct, omdat je werkgever twee jaar lang je salaris moet doorbetalen. Maar als je herstel langer duurt, of je tijdens je ziekte bonussen of toeslagen mist, zul je de financiële gevolgen toch voelen. Wanneer je als zelfstandig ondernemer werkzaam bent, voel je deze gevolgen zelfs vrijwel direct.

Smart Letselschade brengt deze schadepost in rekening bij de wederpartij. Indien nodig roept je jurist voor het berekenen van verlies van arbeidsvermogen altijd de hulp in van experts op dit gebied, zoals arbeidsdeskundigen, rekenkundigen of bedrijfskundigen.

Problemen in en rondom huis door voetletsel

Met voetletsel loop je bijna altijd tegen problemen aan in de huishouding, maar ook bij grotere klussen aan je woning of het onderhoud van je tuin. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je daar hulp bij nodig hebt. De kosten voor deze hulp kun je verhalen op de aansprakelijke wederpartij. Daarbij kun je denken aan hulp in de huishouding, een hovenier, een schilder, maar ook extra oppas of kinderopvang.

Smartengeld

Voetletsel gaat je niet in de koude kleren zitten. Naast het verdriet van het ongeval, zul je misschien pijnlijke operaties moeten ondergaan en (tijdelijk) niet alles kunnen wat je normaal wel doet. Alleen daarom is er al genoeg reden om smartengeld te eisen bij de wederpartij. Hoe hoog de vergoeding van de immateriële schade hoort te zijn, is volledig afhankelijk van je individuele situatie. Smart Letselschade doet er alles aan om voor jou een redelijke schadevergoeding te krijgen.

 

Voetletsel claimen?

Kom je in aanmerking voor een vergoeding van de schade van je voetletsel? Neem dan contact met ons op. Je jurist van Smart Letselschade begeleidt je claim van het intakegesprek bij jou thuis tot het sluiten van je dossier. Zo heb je altijd één aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is van je zaak en kun jij je richten op wat echt belangrijk is: je herstel.

Daarbij hoef je je geen zorgen te maken over de financiën: onze hulp als letselschadespecialist is kosteloos voor jou. Onze kosten worden, net als je schade, door de wederpartij vergoed.

Meld je schade direct