Voetletsel Schadevergoeding

Was u slachtoffer van een bedrijfs- of verkeersongeval en hebt u daardoor letsel aan uw voeten opgelopen? Dan komt u in aanmerking voor een schadevergoeding als de wederpartij aansprakelijk is voor het ongeval. Smart Letselschade helpt u uw schade te claimen!

Meld de letselschade aan uw voet

Recht op een vergoeding

Heeft u letselschade opgelopen en wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding? Doe dan de check!

Doe de check!

Wat is voetletsel?

Bij ongevallen komt voetletsel vaak voor. Dit kan in verschillende soorten en maten. Een gekneusde voet bijvoorbeeld behoort tot deze categorie letsel, maar een verbrijzelde voet ook. En ook wanneer uw voet geamputeerd moet worden, is dat voetletsel.

De letselschadevergoeding voor uw voetletsel berekenen wij aan de hand van de ernst van uw letsel, uw herstel en eventuele restschade.

Medische kosten bij voetletsel

Vaak is er een lange periode van fysiotherapie nodig bij voetletsel. Daarvoor zijn dan meestal meer behandelingen nodig dan uw zorgverzekering vergoedt. Deze kosten brengen wij graag voor u in rekening bij de wederpartij.

Verlies van arbeidsvermogen?

Kunt u door uw voetletsel niet meer werken? Dan verliest u inkomen. Misschien niet direct, omdat uw werkgever twee jaar lang uw salaris moet doorbetalen. Maar als uw herstel langer duurt, of u tijdens uw ziekte bonussen of toeslagen mist, zult u de financiële gevolgen toch voelen. Wanneer u als zelfstandig ondernemer werkzaam bent, voelt u deze gevolgen zelfs vrijwel direct.

 Smart Letselschade roept voor het berekenen van verlies van arbeidsvermogen altijd de hulp in van experts op dit gebied, zoals arbeidsdeskundigen.

Problemen in en rondom huis door voetletsel

Met voetletsel loopt u bijna altijd tegen problemen aan in de huishouding, maar ook bij grotere klussen aan uw woning of het onderhoud van uw tuin. Het is dan ook niet meer dan logisch dat u daar hulp bij nodig heeft. De kosten voor deze hulp kunt u verhalen op de aansprakelijke wederpartij. Daarbij kunt u denken aan hulp in de huishouding, een hovenier, een schilder, maar ook extra oppas of kinderopvang.

Smartengeld

Voetletsel gaat u niet in de koude kleren zitten. Naast het verdriet van het ongeval, zult u misschien pijnlijke operaties moeten ondergaan en (tijdelijk) niet alles kunnen wat u normaal wel doet. Alleen daarom is er al genoeg reden om smartengeld te eisen bij de wederpartij. Hoe hoog de vergoeding van de immateriële schade hoort te zijn, is volledig afhankelijk van uw individuele situatie. Smart Letselschade doet er alles aan om voor u een redelijke schadevergoeding te krijgen.

 

Voetletsel claimen?

Komt u in aanmerking voor een vergoeding van de schade van uw voetletsel? Neem dan contact met ons op. Uw jurist van Smart Letselschade begeleidt uw claim van het intakegesprek bij u thuis tot het sluiten van uw dossier. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is van uw zaak en kunt u zich richten op wat echt belangrijk is: uw herstel.

Daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiën: onze hulp als letselschadespecialist is kosteloos voor u. Onze kosten worden, net als uw schade, door de wederpartij vergoed.

Meld uw schade direct