Medische kosten bij voetletsel
Vaak is er een lange periode van fysiotherapie nodig bij voetletsel. Daarvoor zijn dan meestal meer behandelingen nodig dan je zorgverzekering vergoedt. Deze kosten brengen wij graag voor jou in rekening bij de wederpartij.
Verlies van arbeidsvermogen?
Kun je door je voetletsel niet meer werken? Dan verlies je inkomen. Misschien niet direct, omdat je werkgever twee jaar lang je salaris moet doorbetalen. Maar als je herstel langer duurt, of je tijdens je ziekte bonussen of toeslagen mist, zul je de financiële gevolgen toch voelen. Wanneer je als zelfstandig ondernemer werkzaam bent, voel je deze gevolgen zelfs vrijwel direct.
Smart Letselschade brengt deze schadepost in rekening bij de wederpartij. Indien nodig roept je jurist voor het berekenen van verlies van arbeidsvermogen altijd de hulp in van experts op dit gebied, zoals arbeidsdeskundigen, rekenkundigen of bedrijfskundigen.
Problemen in en rondom huis door voetletsel
Met voetletsel loop je bijna altijd tegen problemen aan in de huishouding, maar ook bij grotere klussen aan je woning of het onderhoud van je tuin. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je daar hulp bij nodig hebt. De kosten voor deze hulp kun je verhalen op de aansprakelijke wederpartij. Daarbij kun je denken aan hulp in de huishouding, een hovenier, een schilder, maar ook extra oppas of kinderopvang.
Smartengeld
Voetletsel gaat je niet in de koude kleren zitten. Naast het verdriet van het ongeval, zul je misschien pijnlijke operaties moeten ondergaan en (tijdelijk) niet alles kunnen wat je normaal wel doet. Alleen daarom is er al genoeg reden om smartengeld te eisen bij de wederpartij. Hoe hoog de vergoeding van de immateriële schade hoort te zijn, is volledig afhankelijk van je individuele situatie. Smart Letselschade doet er alles aan om voor jou een redelijke schadevergoeding te krijgen.