Cases

Een stip aan de horizon na een ongeval

Een ongeval kan veel impact hebben. Zeker als iemand door dit ongeval letsel oploopt en daardoor zijn/haar dagelijks leven niet kan voortzetten, zoals diegene gewend was. Uiteraard staan onze letselschadespecialisten klaar om jou na letsel weer op weg te helpen en zorgen uit handen te nemen. Om die reden is het goed om na te gaan wat de wensen van het slachtoffer zijn en waar deze met name behoefte aan heeft. Voor het slachtoffer werkt het vaak fijn om een doel voor ogen te hebben, ofwel: een stip aan de horizon. 

Bekijken

Letselschade: hulp bij concentratieproblemen

Zeker nu Jacqueline in haar eindexamenjaar zat, was haar scooter haar alles. Hij bracht haar overal. Maar sinds het scooterongeluk had ze moeite om zich te concentreren. Met haar examens in zicht, vermoedde ze dat deze concentratieproblemen het haar weleens heel lastig konden maken. Gelukkig kreeg ze hulp, zodat ze zich toch goed kon voorbereiden op haar examens.

Bekijken

Letselschade: een oppas aan huis

De dag dat Laura betrokken raakte bij een auto-ongeluk, tekent haar voor de rest van haar leven. Door het ongeval liep Laura hersenletsel op en alles wat voorheen vanzelfsprekend leek, was dat van de ene op de andere dag niet meer. De meest normale dingen werden voor Laura ineens een stuk zwaarder. Zo ook de zorg voor haar dochter Romy. Romy is een vrolijke peuter van drie jaar, en waar Laura voorheen geen enkele moeite had om voor haar te zorgen, viel haar dit na het ongeluk juist zwaar. Om toch voldoende tijd met haar dochter te kunnen doorbrengen en de juiste begeleiding te krijgen, kreeg Laura hulp in de vorm van een oppas aan huis.

Bekijken

Letselschade: vervangend vervoer

Als alleenstaande vrouw zonder rijbewijs is Myra erg afhankelijk van haar fiets. Op de fiets gaat ze de hele stad door en heeft ze veel aanspraak. Ze gebruikt de fiets ook voor haar dagelijkse boodschappen en iedere week fietst ze naar de plaatselijke vereniging voor een gezellige klaverjasavond. Tot ze wordt aangereden en haar heup breekt. Vanaf dat moment is het voor Myra niet meer mogelijk om te klaverjassen, omdat het haar simpelweg niet lukt om bij de klaverjasvereniging te komen.

Bekijken

Huishoudelijke hulp na ongeval

Je bent gewond geraakt door een ongeval. Hierdoor kun je tijdelijk je huis niet schoonhouden of de boodschappen doen. In sommige gevallen is dit zelfs voor altijd. Bijvoorbeeld wanneer je dusdanig gewond bent geraakt en nooit meer helemaal geneest van het letsel. Wanneer je door opgelopen letselschade het huishouden niet meer kunt doen, kom je in aanmerking voor een schadevergoeding voor huishoudelijke hulp. Ontdek hier meer over hulp in natura bij letselschade.

Bekijken

Inkomensverlies door een ongeval

Wanneer je door letsel bij een ongeval geen of minder inkomsten hebt, kun je dit verschil claimen bij de wederpartij. Ontdek wat wij doen bij inkomensverlies.

Bekijken