Cases

Letselschade: hulp bij concentratieproblemen

Zeker nu Jacqueline in haar eindexamenjaar zat, was haar scooter haar alles. Hij bracht haar overal. Maar sinds het scooterongeluk had ze moeite om zich te concentreren. Met haar examens in zicht, vermoedde ze dat deze concentratieproblemen het haar weleens heel lastig konden maken. Gelukkig kreeg ze hulp, zodat ze zich toch goed kon voorbereiden op haar examens.

Bekijken

Letselschade: een oppas aan huis

De dag dat Laura betrokken raakte bij een auto-ongeluk, tekent haar voor de rest van haar leven. Door het ongeval liep Laura hersenletsel op en alles wat voorheen vanzelfsprekend leek, was dat van de ene op de andere dag niet meer. De meest normale dingen werden voor Laura ineens een stuk zwaarder. Zo ook de zorg voor haar dochter Romy. Romy is een vrolijke peuter van drie jaar, en waar Laura voorheen geen enkele moeite had om voor haar te zorgen, viel haar dit na het ongeluk juist zwaar. Om toch voldoende tijd met haar dochter te kunnen doorbrengen en de juiste begeleiding te krijgen, kreeg Laura hulp in de vorm van een oppas aan huis.

Bekijken

Letselschade: vervangend vervoer

Als alleenstaande vrouw zonder rijbewijs is Myra erg afhankelijk van haar fiets. Op de fiets gaat ze de hele stad door en heeft ze veel aanspraak. Ze gebruikt de fiets ook voor haar dagelijkse boodschappen en iedere week fietst ze naar de plaatselijke vereniging voor een gezellige klaverjasavond. Tot ze wordt aangereden en haar heup breekt. Vanaf dat moment is het voor Myra niet meer mogelijk om te klaverjassen, omdat het haar simpelweg niet lukt om bij de klaverjasvereniging te komen.

Bekijken

Huishoudelijke hulp na ongeval

Wanneer je door letsel het huishouden niet meer kunt doen, kom je in aanmerking voor huishoudelijke hulp. Ontdek meer over hulp in natura bij letselschade.

Bekijken

Verlies aan zelfwerkzaamheid is ook letselschade

Wanneer je na een ongeval niet meer alle werkzaamheden in en rondom huis kunt uitvoeren, is dat ook letselschade. Ontdek hoe wij deze schade voor jou claimen.

Bekijken

Inkomensverlies door een ongeval

Wanneer je door letsel bij een ongeval geen of minder inkomsten hebt, kun je dit verschil claimen bij de wederpartij. Ontdek wat wij doen bij inkomensverlies.

Bekijken