Huishoudelijke hulp na ongeval

Wanneer u door letsel het huishouden niet meer kunt doen, komt u in aanmerking voor huishoudelijke hulp. Ontdek meer over hulp in natura bij letselschade.

Karen kreeg hulp in de huishouding

Karen had door een ongeval letsel en was bedlegerig. Daardoor kon zij geen huishoudelijke werkzaamheden meer uitvoeren, maar belangrijker nog: de zorg voor haar kinderen kwam in de knel. Aangezien haar partner fulltime werkt, liep het gezinsleven spaak.

Hulp in natura na letsel

Wanneer u door letsel als gevolg van een ongeval niet meer alle huishoudelijke werkzaamheden uit kunt voeren, kunt u hiervoor hulp zoeken. Natuurlijk kan iemand uit uw persoonlijke kring u die hulp bieden, maar wij kunnen ook in overleg met de wederpartij er voor zorgen dat er passende hulp wordt aangeboden, welke door de wederpartij wordt vergoed. Er wordt bekeken wat uw huidige situatie is en wat uw hulpbehoefte is. Samen zoeken we naar een voor u passende oplossing.

Huishoudelijke hulp en oppas voor Karen

Aangezien Karen zich door de ontstane situatie niet alleen zorgen maakte over haar herstel, maar ook over haar huishouden en gezin, gingen wij in gesprek met de wederpartij. Samen hebben we ervoor gezorgd dat er naast huishoudelijke hulp ook oppas werd geregeld om de kinderen uit school te halen. 

Karen: “Dankzij die hulp in natura kon het gezinsleven weer opgepakt worden. Alles werd weer min of meer normaal. Daardoor kon ik me focussen op mijn eigen herstel!” 

Naar het overzicht

Contact

Wij hopen uiteraard dat u onbezorgd van het mooie weer kunt genieten, maar mocht u toch letselschade oplopen, helpen wij u graag bij het beantwoorden van uw vragen. Indien u letselschade heeft opgelopen, kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen met Smart Letselschade.

Onze juristen staan u graag te woord en wij helpen u graag bij het verhalen van de schade. U kunt telegonisch contact met ons opnemen via 0800-3100003 of uw gegevens achterlaten zodat wij contact met u kunnen opnemen.

Uiteraard bent u ook van harte welkom tijdens onze inloopsoreekuren op Dinsdag tussen 10:00 en 11:00 uur en  Donderdag tussen 15:00 en 17:00 uur  aan de Stationsweg 32 te Leiden

Neem contact op

Delen: