Huishoudelijke hulp na ongeval

Wanneer je door letsel het huishouden niet meer kunt doen, kom je in aanmerking voor huishoudelijke hulp. Ontdek meer over hulp in natura bij letselschade.

Karen kreeg hulp in de huishouding

Karen had door een ongeval letsel en was bedlegerig. Daardoor kon zij geen huishoudelijke werkzaamheden meer uitvoeren, maar belangrijker nog: de zorg voor haar kinderen kwam in de knel. Aangezien haar partner fulltime werkt, liep het gezinsleven spaak.

Hulp in natura na letsel

Wanneer je door letsel als gevolg van een ongeval niet meer alle huishoudelijke werkzaamheden uit kunt voeren, kun je hiervoor hulp zoeken. Natuurlijk kan iemand uit jouw persoonlijke kring je die hulp bieden, maar wij kunnen ook in overleg met de wederpartij er voor zorgen dat er passende hulp wordt aangeboden, welke door de wederpartij wordt vergoed. Er wordt bekeken wat je huidige situatie is en wat jouw hulpbehoefte is. Samen zoeken we naar een voor jou passende oplossing.

Huishoudelijke hulp en oppas voor Karen

Aangezien Karen zich door de ontstane situatie niet alleen zorgen maakte over haar herstel, maar ook over haar huishouden en gezin, gingen wij in gesprek met de wederpartij. Samen hebben we ervoor gezorgd dat er naast huishoudelijke hulp ook oppas werd geregeld om de kinderen uit school te halen. 

Karen: “Dankzij die hulp in natura kon het gezinsleven weer opgepakt worden. Alles werd weer min of meer normaal. Daardoor kon ik me focussen op mijn eigen herstel!” 

Naar het overzicht

Contact

Wij hopen uiteraard dat je onbezorgd van het mooie weer kunt genieten, maar mocht je toch letselschade oplopen, helpen wij je graag bij het beantwoorden van je vragen. Indien je letselschade hebt opgelopen, kun je altijd vrijblijvend contact opnemen met Smart Letselschade.

Onze juristen staan je graag te woord en wij helpen je graag bij het verhalen van de schade. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0800-3100003 of je gegevens achterlaten zodat wij contact met jou kunnen opnemen.

Uiteraard bent je ook van harte welkom tijdens onze inloopsoreekuren op Dinsdag tussen 10:00 en 11:00 uur en  Donderdag tussen 15:00 en 17:00 uur  aan de Stationsweg 32 te Leiden

Neem contact op

Delen: