Huishoudelijke hulp na ongeval

Je bent gewond geraakt door een ongeval. Hierdoor kun je tijdelijk je huis niet schoonhouden of de boodschappen doen. In sommige gevallen is dit zelfs voor altijd. Bijvoorbeeld wanneer je dusdanig gewond bent geraakt en nooit meer helemaal geneest van het letsel. Wanneer je door opgelopen letselschade het huishouden niet meer kunt doen, kom je in aanmerking voor een schadevergoeding voor huishoudelijke hulp. Ontdek hier meer over hulp in natura bij letselschade.

Voorbeeld van hulp in de huishouding

Stel dat je door een ongeval letsel hebt opgelopen en bedlegerig bent. Dan kun je zelf dus geen huishoudelijke taken meer oppakken. Belangrijker nog: de zorg voor je eventuele kinderen komt zelfs in de knel. Aangezien je partner fulltime werkt, loopt het gezinsleven spaak. Voor jou is het dan dus hoognodig om hulp in de huishouding te krijgen. 

Hulp in natura na letsel

Natuurlijk kan iemand uit je persoonlijke kring hulp bieden, maar we kunnen ook in overleg met de aansprakelijke partij ervoor zorgen dat er passende hulp wordt aangeboden. Mocht er wel iemand uit jouw persoonlijke kring helpen, dan krijg je daar ook een vergoeding voor. En dat deze huishoudelijke hulp dan door de aansprakelijk partij wordt vergoed. Er wordt altijd gekeken naar je huidige situatie en wat jouw hulpbehoefte is. Samen zoeken we dan naar een passende oplossing.

Huishoudelijke hulp en oppas

Aangezien je door de situatie je niet alleen zorgen hebt over je herstel en het huishouden, maar ook over je gezin, gaan we graag voor je in gesprek met de aansprakelijke partij. Samen zorgen we ervoor dat er naast huishoudelijke hulp ook oppas wordt geregeld om bijvoorbeeld de kinderen uit school te halen. Dankzij de hulp in natura kan het gezinsleven weer opgepakt worden en kun je zelf focussen op je eigen herstel.

Laat ons huishoudelijke hulp voor je regelen

Je kunt er natuurlijk kiezen voor een financiële vergoeding, waarmee je dan zelf hulp inschakelt of een bloemetje koopt voor de aardige buurvrouw die jou helpt. Maar je kunt er ook voor kiezen om ons je te laten helpen. Smart Letselschade regelt dan directe hulp, overlegd voor jou, handelt je zaak af en neemt alle werk uit handen. Je krijgt een vast contactpersoon die ervoor zorgt dat je er zelf geen energie in hoeft te steken. Bij ons ben je verzekerd van de beste hulp en het juiste advies, dus neem snel contact op.

Naar het overzicht

Contact

Wij hopen natuurlijk dat je onbezorgd van het leven kunt genieten. Mocht je toch letselschade oplopen, dan helpen we je graag bij het beantwoorden van je vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze letselschadespecialisten staan je graag te woord en helpen je bij het verhalen van de schade. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0800-3100003 of je gegevens achterlaten, zodat we contact met jou kunnen opnemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om bij ons binnen te lopen tijdens kantoortijden. Dit kan aan de Stationsweg 32 te Leiden of Donau 2 te Hoogeveen.

Neem contact op

Delen: