Letselschade: hulp bij concentratieproblemen

Zeker nu Jacqueline in haar eindexamenjaar zat, was haar scooter haar alles. Hij bracht haar overal. Maar sinds het scooterongeluk had ze moeite om zich te concentreren. Met haar examens in zicht, vermoedde ze dat deze concentratieproblemen het haar weleens heel lastig konden maken. Gelukkig kreeg ze hulp, zodat ze zich toch goed kon voorbereiden op haar examens.

Hulp bij letselschade: een studiebegeleider

Als je als gevolg van een scooterongeluk last hebt van concentratieproblemen, kan dat, zeker als je in je eindexamenjaar zit, voor behoorlijk wat extra stress zorgen. Gelukkig is er een mogelijkheid om iemand in te schakelen die je helpt om je te richten op het halen van je examens. Dat kan iemand uit je eigen omgeving zijn, maar ook een professionele studiebegeleider, zoals bij Jacqueline bijvoorbeeld. We kijken naar waar jij behoefte aan hebt en bieden je, in overleg met de aansprakelijke partij, een passende oplossing.

De studiebegeleider helpt bij concentratieproblemen

De letselschade waarvan Jacqueline direct na het scooterongeval last had, bestond vooral uit de concentratieproblemen. Met het oog op haar eindexamens wilde ze graag hulp om haar examens te kunnen halen. Die hulp vond ze in de vorm van een studiebegeleider, die samen met haar de lesstof doornam. Een studiebegeleider bood Jacqueline natuurlijk niet de zekerheid dat ze haar examens zou halen, maar met deze hulp had ze er wel vertrouwen in dat ze goed voorbereid haar examen inging. Bovendien werd ze hierdoor niet meer zo gehinderd door de concentratieproblemen die ze als gevolg van het scooterongeluk ervaarde, en dit verminderde haar stress.

Jacqueline: “De studiebegeleider heeft me geholpen om me ondanks mijn concentratieproblemen goed voor te bereiden op mijn examens. En met succes: ik ontving een telefoontje van mijn mentor dat ik met een mooie cijferlijst ben geslaagd.”

Naar het overzicht

Contact

Wij hopen natuurlijk dat je onbezorgd van het leven kunt genieten. Mocht je toch letselschade oplopen, dan helpen we je graag bij het beantwoorden van je vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze letselschadespecialisten staan je graag te woord en helpen je bij het verhalen van de schade. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0800-3100003 of je gegevens achterlaten, zodat we contact met jou kunnen opnemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om bij ons binnen te lopen tijdens kantoortijden. Dit kan aan de Stationsweg 32 te Leiden of Donau 2 te Hoogeveen.

Neem contact op

Delen: