Letselschade: vervangend vervoer

Als alleenstaande vrouw zonder rijbewijs is Myra erg afhankelijk van haar fiets. Op de fiets gaat ze de hele stad door en heeft ze veel aanspraak. Ze gebruikt de fiets ook voor haar dagelijkse boodschappen en iedere week fietst ze naar de plaatselijke vereniging voor een gezellige klaverjasavond. Tot ze wordt aangereden en haar heup breekt. Vanaf dat moment is het voor Myra niet meer mogelijk om te klaverjassen, omdat het haar simpelweg niet lukt om bij de klaverjasvereniging te komen.

Hulp bij letselschade: vervangend vervoer

Als je zo afhankelijk bent van een bepaald vervoermiddel als Myra en je hebt letsel als gevolg van een ongeluk, dan kun je in een sociaal isolement raken. Ineens ben je niet meer zo mobiel als je gewend was en lukt het je niet meer om de dingen te doen zoals je zou willen. Myra miste vooral de sociale contacten die ze tijdens haar wekelijkse klaverjasavonden kon spreken. En meerijden met een van de andere leden kan misschien wel een keertje, maar is geen langdurige oplossing. Ze wil anderen namelijk ook niet opzadelen met haar problemen. Het niet meer naar de klaverjasavonden kunnen is voor Myra dus een vorm van schade, waarvoor wij als letselschadespecialist een oplossing proberen te vinden.

Vervangend vervoer na het breken van een heup

Toen Myra bij Smart Letselschade aangaf dat ze het heel vervelend vond dat ze door het breken van haar heup haar wekelijkse klaverjasavonden moest missen, hebben we in overleg met de aansprakelijke partij vervangend vervoer geregeld voor de duur van drie maanden. Een verhoogd busje haalde Myra wekelijks voor haar klaverjasavond op en bracht haar ook weer netjes thuis. Zo hoefde ze geen beroep te doen op de andere leden en kon ze haar wekelijkse uitje - ondanks de gebroken heup - toch voortzetten.

Myra: “Dat ik door het ongeluk te maken kreeg met die gebroken heup, was al vervelend genoeg. Maar gelukkig werd voor de letselschade die ik als gevolg daarvan ervaarde, vervangend vervoer geregeld en hoefde ik mijn sociale contacten niet te missen.”

Naar het overzicht

Contact

Wij hopen natuurlijk dat je onbezorgd van het leven kunt genieten. Mocht je toch letselschade oplopen, dan helpen we je graag bij het beantwoorden van je vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Onze letselschadespecialisten staan je graag te woord en helpen je bij het verhalen van de schade. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 0800-3100003 of je gegevens achterlaten, zodat we contact met jou kunnen opnemen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom om bij ons binnen te lopen tijdens kantoortijden. Dit kan aan de Stationsweg 32 te Leiden of Donau 2 te Hoogeveen.

Neem contact op

Delen: