Smart Letselschade opent nieuwe vestiging in Hoogeveen

Vol energie vanuit groei en ambitie, gaan wij voor landelijke dekking. Naast onze locatie in Leiden, zijn we nu ook in Hoogeveen gevestigd.

Hoogeveen – Door de groei en toekomstplannen van Smart Letselschade, hebben wij op 1 februari 2022 een nieuwe locatie geopend in Hoogeveen! In dit pand hebben wij niet alleen de perfecte kantoorruimte gevonden, maar ook de perfecte bezetting. Onze oud-collega Manouk Kroon zal als vestigingsmanager starten voor de nieuwe Smart Letselschade locatie in Hoogeveen.

Lisa Sjaardema, mede-eigenaar, zegt hierover: ‘Sinds de start van Smart Letselschade in 2014, werken wij landelijk en komen wij graag bij onze cliënten thuis langs om de situatie en mogelijkheden te bespreken. Het hoofdkantoor is gevestigd in Leiden en onze medewerkers zijn woonachtig door heel Nederland. Om onze cliënten nog beter bij te kunnen staan en wegens de groei van ons kantoor, openen we per februari 2022 een tweede vestiging in Noord-Nederland. Smart Letselschade is trots op deze uitbreiding en kijkt ernaar uit om nog meer cliënten in het noorden van Nederland bij te staan.’

In 7 jaar tijd hebben we met dertig collega’s inmiddels meer dan 5500 cliënten geholpen. Met in 98% van de gevallen een passende vergoeding. Volgens onze cliënten is de Smart Letselschade dienstverlening persoonlijk en zijn wij meelevend en toegankelijk. Met de opening van onze tweede vestiging kunt u uiteraard de beleving en mate van persoonlijkheid vanuit onze werkwijze ook hier verwachten. Wij staan u graag te woord en ontvangen u graag op onze nieuwe vestiging in Hoogeveen.

Naar het overzicht

Heb je zelf letselschade opgelopen en wil je worden bijgestaan door een belangenbehartiger?

Neem dan gerust contact met ons op via 0800-3100003 om de mogelijkheden te bespreken. Ook kun je jouw gegevens achterlaten zodat wij contact met je kunnen opnemen.

Uiteraard ben je ook van harte welkom tijdens onze inloopspreekuren op Dinsdag tussen 10:00 en 11:00 uur en  Donderdag tussen 15:00 en 17:00 uur  aan de Stationsweg 32 te Leiden

Neem contact op

Delen:

Recht op een vergoeding

Heb je letselschade opgelopen en wil je weten of jij recht hebt op een vergoeding? Doe dan de check!

Doe de check!