Heupfractuur

Heupfractruur Schadevergoeding

Een heupfractuur is vervelend, pijnlijk en kan grote gevolgen hebben. Door een heupfractuur kan je toekomst er ineens heel anders uitzien. Het herstel duurt in ieder geval een hele poos en bij ouderen of bij complexe breuken is volledig herstel soms niet meer mogelijk.

Meld je schade

smart-letselschade-iconen-blauw-familie
0

Ontstaan als familiebedrijf

smart-letselschade-iconen-blauw-vergoeding
0  %

Passende vergoedingen

smart-letselschade-iconen-blauw-gecertificeerd
0

Tevreden cliënten

smart-letselschade-iconen-blauw-persoonlijke-experts
0

Experts

Gevolgen van een heupfractuur

Met een heupfractuur kun je ernstige beperkingen in het dagelijkse leven ervaren. Vaak gaat dit gepaard met een verlies aan mobiliteit. Bij ouderen leidt een heupfractuur nogal eens tot voortijdig overlijden, zeker wanneer zij toch al niet meer vitaal waren. Het verlies aan levensvreugde en mobiliteit dragen hier dan aan bij.

Schade claimen bij een heupfractuur?

Heb je een heupfractuur opgelopen en wil je een letselschadevergoeding ontvangen? Dan is het natuurlijk belangrijk dat er een aansprakelijke partij is. Dat is bijvoorbeeld het geval als e uitgegleden bent in een supermarkt of struikelde over een loszittende stoeptegel. Dan is de supermarkt of de wegbeheerder in sommige gevallen aansprakelijk voor je schade. Wanneer je in huis valt, is er niemand aansprakelijk.

Recht op een vergoeding

Heb je letselschade opgelopen en wil je weten of jij recht hebt op een vergoeding? Doe dan de check!

Doe de check!

Welke schadeposten zijn er bij een heupfractuur?

Kosten voor de verzorging zijn een grote schadepost bij een heupfractuur. De gemeente waarin je woont moet, kan op grond van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning, zorgen voor bijvoorbeeld hulp in de huishouding of verzorging en verpleging. Uiteraard kunnen wij deze kosten ook verhalen op de aansprakelijke partij of als de gemeente niet alle kosten zal vergoeden. Wij zullen kijken tot welke partij je je het beste kunt richten. Heb je bijvoorbeeld een op maat gemaakte rolstoel nodig? Dan claimen wij deze kosten bij de aansprakelijke voor je ongeval.

Smartengeld

Ook smartengeld kan een onderdeel zijn van je letselschadevergoeding bij een heupfractuur. Daarbij is het belangrijk welke restschade je overhoudt aan je heupfractuur alsmede je persoonlijke situatie. De hoogte van je smartengeld vergoeding kan dus behoorlijk variëren. Wij helpen jou om je schade in kaart te brengen. Vervolgens claimen wij alle schade bij de wederpartij.

Schade door een heupfractuur claimen?

Kom je in aanmerking voor een vergoeding van letselschade door een heupfractuur? Neem dan contact met ons op. Je jurist van Smart Letselschade begeleidt je claim van het intakegesprek bij jou thuis tot het sluiten van je dossier. Zo heb je altijd één aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is van je zaak en kun jij je richten op wat echt belangrijk is: je herstel.

Daarbij hoef je je geen zorgen te maken over de financiën: onze hulp als letselschadespecialist is kosteloos voor jou. Onze kosten worden, net als je schade, door de wederpartij vergoed.

Meld direct je schade