Heupfractruur Schadevergoeding

Een heupfractuur is vervelend, pijnlijk en kan grote gevolgen hebben. Door een heupfractuur kan uw toekomst er ineens heel anders uitzien. Het herstel duurt in ieder geval een hele poos en bij ouderen is volledig herstel soms niet meer mogelijk.

Meld de schade door uw heupfractuur

Recht op een vergoeding

Heeft u letselschade opgelopen en wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding? Doe dan de check!

Doe de check!

Gevolgen van een heupfractuur

Met een heupfractuur kunt u ernstige beperkingen in het dagelijkse leven ervaren. Vaak gaat dit gepaard met een verlies aan mobiliteit. Bij ouderen leidt een heupfractuur nogal eens tot voortijdig overlijden, zeker wanneer zij toch al niet meer vitaal waren. Het verlies aan levensvreugde en mobiliteit dragen hier dan aan bij.

Schade claimen bij een heupfractuur?

Heeft u een heupfractuur opgelopen en wilt u een letselschadevergoeding ontvangen? Dan is het natuurlijk belangrijk dat er een aansprakelijke partij is. Dat is bijvoorbeeld het geval als u uitgegleden bent in een supermarkt of struikelde over een loszittende stoeptegel. Dan is de supermarkt of de wegbeheerder aansprakelijk voor uw schade. Wanneer u in huis valt, is er niemand aansprakelijk.

Welke schadeposten zijn er bij een heupfractuur?

Kosten voor de verzorging zijn een grote schadepost bij een heupfractuur. De gemeente waarin u woont moet, op grond van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning, zorgen voor bijvoorbeeld hulp in de huishouding of verzorging en verpleging. Kan de gemeente niet alle kosten vergoeden? Heeft u bijvoorbeeld een op maat gemaakte rolstoel nodig? Dan claimen wij deze kosten bij de aansprakelijke voor uw ongeval.

Smartengeld

Ook smartengeld kan een onderdeel zijn van uw letselschadevergoeding bij een heupfractuur. Daarbij is het belangrijk welke restschade u overhoudt aan uw heupfractuur. De hoogte van uw smartengeldvergoeding kan dus behoorlijk variëren. Wij helpen u uw schade in kaart te brengen. Vervolgens claimen wij alle schade bij de wederpartij.

Schade door een heupfractuur claimen?

Komt u in aanmerking voor een vergoeding van schade door een heupfractuur? Neem dan contact met ons op. Uw jurist van Smart Letselschade begeleidt uw claim van het intakegesprek bij u thuis tot het sluiten van uw dossier. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is van uw zaak en kunt u zich richten op wat echt belangrijk is: uw herstel.

Daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiën: onze hulp als letselschadespecialist is kosteloos voor u. Onze kosten worden, net als uw schade, door de wederpartij vergoed.

Meld direct uw schade