Heupletsel Schadevergoeding

Heeft u bij een ongeval of val heupletsel opgelopen? Dan bepaalt de ernst en aard van het letsel op welke letselschadevergoedingen u recht heeft. Smart Letselschade brengt uw schade in kaart en helpt u deze te verhalen op de verantwoordelijke wederpartij.

Meld uw letselschade

Recht op een vergoeding

Heeft u letselschade opgelopen en wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding? Doe dan de check!

Doe de check!

Wat is heupletsel?

Heupletsel is een verzamelnaam voor alle letsel die kan ontstaan aan uw heupen.

Daarbij kunt u denken aan een kneuzing van de heup, breuk van de collum of een fractuur van de dijbeenhals.

Heupletsel is vaak het gevolg van een ongelukkige valpartij, maar kan ook optreden door een medische fout. Als een ander aansprakelijk is voor uw heupletsel, heeft u recht op een schadevergoeding.

Heupletsel claimen?

Komt u in aanmerking voor een vergoeding van uw schade door heupletsel? Neem dan contact met ons op. Uw jurist van Smart Letselschade begeleidt uw claim van het intakegesprek bij u thuis tot het sluiten van uw dossier. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is van uw zaak en kunt u zich richten op wat echt belangrijk is: uw herstel.

Daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiën: onze hulp als letselschadespecialist is voor u kosteloos. Onze kosten worden, net als uw overige schade, door de wederpartij vergoed.

Meld uw schade direct