Neusletsel

Neusletsel Schadevergoeding

Na een verkeersongeval kun je neusletsel oplopen. Als voetganger of fietser heb je kans op een breuk aan je neus. En als automobilist kan je neus beschadigd raken door rondvliegend glas of de airbag van je auto die uitklapt. Wanneer een ander aansprakelijk is voor het ongeval, heb je recht op een schadevergoeding voor je letselschade.

Meld je letselschade

smart-letselschade-iconen-blauw-familie
0

Ontstaan als familiebedrijf

smart-letselschade-iconen-blauw-vergoeding
0  %

Passende vergoedingen

smart-letselschade-iconen-blauw-gecertificeerd
0

Tevreden cliënten

smart-letselschade-iconen-blauw-persoonlijke-experts
0

Experts

Medische kosten bij neusletsel

Neusletsel heeft een groot cosmetisch aspect. Wanneer je aangezicht ontsierd wordt door een lelijk litteken, kun je plastische chirurgie overwegen om dit weg te laten halen. Deze kosten worden niet vergoed door je zorgverzekering. Je kunt er ook voor kiezen om je littekens te verbergen door middel van make-up. In beide gevallen zal Smart Letselschade de kosten die je hiervoor moet maken, claimen bij de wederpartij.

Recht op een vergoeding

Heb je letselschade opgelopen en wil je weten of jij recht hebt op een vergoeding? Doe dan de check!

Doe de check!

Vergoeding voor huishoudelijke hulp bij neusletsel

Moet je aan je neus geopereerd worden, dan is dat een operatie die behoorlijke impact heeft. Het kan dan voorkomen dat je een tijdje niet alles kunt doen wat je normaal gesproken zou doen. Het huishouden, bijvoorbeeld. Zie je je genoodzaakt om na je operatie voor neusletsel tijdelijk huishoudelijke hulp in te schakelen, dan brengen wij deze kosten voor jou in rekening bij de aansprakelijke partij van je neusletsel.

Smartengeld

Ook een vergoeding voor immateriële schade kan een onderdeel zijn van je schadevergoeding bij neusletsel. Zeker wanneer je bijvoorbeeld na je ongeval niet meer goed kan ruiken, levert jou dit dagelijks last op. Je verdriet, zorgen en pijn vertalen wij naar een rechtvaardige smartengeld vergoeding die wij eisen bij de wederpartij.

 

Schade door neusletsel laten claimen?

Kom je in aanmerking voor een vergoeding van de schade die je neusletsel met zich meebrengt? Neem dan contact met ons op. Je jurist van Smart Letselschade begeleidt je claim van het intakegesprek bij jou thuis tot het sluiten van je dossier. Zo heb je altijd één aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is van je zaak en kun jij je richten op wat echt belangrijk is: je herstel.

Daarbij hoef je je geen zorgen te maken over de financiën: onze hulp als letselschadespecialist is kosteloos voor jou. Onze kosten worden, net als je schade, door de wederpartij vergoed.

Meld direct je schade