Neusletsel Schadevergoeding

Na een verkeersongeval kunt u neusletsel oplopen. Als voetganger of fietser heeft u kans op een breuk aan uw neus. En als automobilist kan uw neus beschadigd raken door rondvliegend glas of de airbag van uw auto die uitklapt. Wanneer een ander aansprakelijk is voor het ongeval, heeft u recht op een schadevergoeding voor uw neusletsel.

Meld uw letselschade

Recht op een vergoeding

Heeft u letselschade opgelopen en wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding? Doe dan de check!

Doe de check!

Medische kosten bij neusletsel

Neusletsel heeft een groot cosmetisch aspect. Wanneer uw aangezicht ontsierd wordt door een lelijk litteken, kunt u plastische chirurgie overwegen om dit weg te laten halen. Deze kosten worden niet vergoed door uw zorgverzekering. U kunt er ook voor kiezen om uw littekens te verbergen door middel van make-up. In beide gevallen zal Smart Letselschade de kosten die u hiervoor moet maken, claimen bij de wederpartij.

Vergoeding voor huishoudelijke hulp bij neusletsel

Moet u aan uw neus geopereerd worden, dan is dat een operatie die behoorlijke impact heeft. Het kan dan voorkomen dat u een tijdje niet alles kunt doen wat u normaal gesproken zou doen. Het huishouden, bijvoorbeeld. Ziet u zich genoodzaakt om na uw operatie voor neusletsel tijdelijk huishoudelijke hulp in te schakelen, dan brengen wij deze kosten voor u in rekening bij de aansprakelijke partij van uw neusletsel.

Smartengeld

Ook een vergoeding voor immateriële schade kan een onderdeel zijn van uw schadevergoeding bij neusletsel. Zeker wanneer u bijvoorbeeld na uw ongeval niet meer goed kan ruiken, levert u dit dagelijks last op. Uw verdriet, zorgen en pijn vertalen wij naar een rechtvaardige smartengeldvergoeding die wij eisen bij de wederpartij.

 

Schade door neusletsel laten claimen?

Komt u in aanmerking voor een vergoeding van de schade die uw neusletsel met zich meebrengt? Neem dan contact met ons op. Uw jurist van Smart Letselschade begeleidt uw claim van het intakegesprek bij u thuis tot het sluiten van uw dossier. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is van uw zaak en kunt u zich richten op wat echt belangrijk is: uw herstel.

Daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiën: onze hulp als letselschadespecialist is kosteloos voor u. Onze kosten worden, net als uw schade, door de wederpartij vergoed.

Meld direct uw schade