Orthopedisch letsel

Orthopedisch letsel Schadevergoeding

Heb je bij een ongeval orthopedisch letsel opgelopen en was een ander aansprakelijk voor dit ongeval? Dan kom je in aanmerking voor een letselschadevergoeding. Smart Letselschade zorgt ervoor dat jij je kunt focussen op jouw herstel, terwijl wij je letselschadevergoeding claimen bij de wederpartij.

Meld je letselschade

smart-letselschade-iconen-blauw-familie
0

Ontstaan als familiebedrijf

smart-letselschade-iconen-blauw-vergoeding
0  %

Passende vergoedingen

smart-letselschade-iconen-blauw-gecertificeerd
0

Tevreden cliënten

smart-letselschade-iconen-blauw-persoonlijke-experts
0

Experts

Wat is orthopedisch letsel

We spreken van orthopedisch letsel wanneer er letselschade ontstaat aan je gewrichten of botten. Dit kan een kneuzing zijn, maar ook een botbreuk. Meestal ontstaat orthopedisch letsel aan armen en benen. Maar ook verwondingen aan ruggenwervel, botten, ribben, borstbeen, schouders, bekken en heup behoren tot deze categorie. Welke schade je hiervan ondervindt en hoelang je klachten hebt, bepaalt voor een deel de vergoeding waar jij recht op hebt.

Recht op een vergoeding

Heb je letselschade opgelopen en wil je weten of jij recht hebt op een vergoeding? Doe dan de check!

Doe de check!

Medische kosten bij orthopedisch letsel

Vaak is er een lange periode van fysiotherapie nodig bij orthopedisch letsel. Daarvoor zijn dan meestal meer behandelingen nodig dan je zorgverzekering vergoedt. De kosten die niet worden gedekt, brengen wij voor jou in rekening bij de wederpartij.

Verlies van arbeidsvermogen?

Kun je door je orthopedisch letsel niet meer werken? Dan verlies je inkomen. Misschien niet direct, omdat je werkgever twee jaar lang je salaris moet doorbetalen. Maar als je herstel langer duurt, of je tijdens je ziekte bonussen of toeslagen mist, zul je de financiële gevolgen toch voelen.

Wanneer je als zelfstandig ondernemer werkzaam bent, voel je deze gevolgen vrijwel direct. Smart Letselschade roept voor het berekenen van verlies van arbeidsvermogen indien nodig altijd de hulp in van experts op dit gebied, zoals arbeidsdeskundigefn of rekenkundigen. 

Problemen in en rondom huis door orthopedisch letsel

Met orthopedisch letsel loop je bijna altijd tegen problemen aan in de huishouding, maar ook bij grotere klussen aan je woning of het onderhoud van je tuin. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je daar hulp bij nodig hebt. De kosten voor deze hulp kun je verhalen op de aansprakelijke wederpartij. Dat geldt bijvoorbeeld voor hulp in de huishouding, een hovenier, een schilder, maar ook extra oppas of kinderopvang.

Smartengeld

Orthopedisch letsel gaat je niet in de koude kleren zitten. Naast het verdriet van het ongeval, zul je vaak pijnlijke operaties moeten ondergaan en (tijdelijk) niet alles kunnen wat je normaal wel doet. Alleen daarom is er al genoeg reden om smartengeld te eisen bij de wederpartij. Hoe hoog de vergoeding van de immateriële schade hoort te zijn, is volledig afhankelijk van je individuele situatie. Smart Letselschade doet er alles aan om voor jou een redelijke schadevergoeding te krijgen.

Orthopedische schadevergoeding claimen?

Kom je in aanmerking voor een vergoeding van de schade van je orthopedisch letsel?
Neem dan contact met ons op. Je jurist van Smart Letselschade begeleidt je claim van het intakegesprek bij jou thuis tot het sluiten van je dossier. Zo heb je altijd één aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is van je zaak en kun jij je richten op wat echt belangrijk is: je herstel.

Daarbij hoef je je geen zorgen te maken over de financiën: onze hulp als letselschadespecialist is kosteloos voor jou. Onze kosten worden, net als je schade, door de wederpartij vergoed.

Meld direct je schade