Halsletsel

Halsletsel Schadevergoeding

Ben je slachtoffer van een ongeval en liep je daarbij halsletsel op? En was je niet de aansprakelijke partij in het ongeval? Dan kun je je letselschade claimen bij de wederpartij. Smart Letselschade helpt jou kosteloos!

Meld je letselschade

smart-letselschade-iconen-blauw-familie
0

Ontstaan als familiebedrijf

smart-letselschade-iconen-blauw-vergoeding
0  %

Passende vergoedingen

smart-letselschade-iconen-blauw-gecertificeerd
0

Tevreden cliënten

smart-letselschade-iconen-blauw-persoonlijke-experts
0

Experts

Wat is halsletsel?

Halsletsel kan ontstaan door een steekvlam, agressiviteit tijdens het sporten of bij een verkeersongeval of ongeluk op de werkvloer. Dit komt gelukkig niet heel vaak voor. Het letsel in het halsgebied dat wij het meest zien bij verkeersongevallen is de whiplash, maar dit is technisch gesproken geen halsletsel.

Bij halsletsel heb je bijvoorbeeld:

  • Moeite met slikken.
  • Last van je ademhaling.
  • Littekens naar aanleiding van een verwonding aan je hals.

 

Recht op een vergoeding

Heb je letselschade opgelopen en wil je weten of jij recht hebt op een vergoeding? Doe dan de check!

Doe de check!

Welke schade kun je claimen bij halsletsel?

Wanneer je halsletsel oploopt, kom je in aanmerking voor een letselschadevergoeding. Welke schadeposten je kunt verhalen op de aansprakelijke wederpartij, hangt af van de ernst van je letsel en je herstel. Mogelijke schadeposten zijn daarbij verlies van inkomsten, compensatie voor de kosten van een cosmetische hersteloperatie of langdurige fysiotherapie. Die laatste twee kostenposten worden namelijk niet, of niet volledig, door je zorgverzekering vergoed. Daarnaast kan het zijn dat je door je halsletsel je hobby of beroep niet meer kunt uitoefenen, of dat je blijvend moeite heeft met slikken. Smart Letselschade helpt jou je schade in kaart te brengen en claimt deze vervolgens bij de verantwoordelijke wederpartij.

Halsletsel claimen?

Kom je in aanmerking voor een vergoeding van de schade door je halsletsel?
Neem dan contact met ons op. Je jurist van Smart Letselschade begeleidt je claim van het intakegesprek bij jou thuis tot het sluiten van je dossier. Zo heb je altijd één aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is van je zaak en kun jij je richten op wat echt belangrijk is: je herstel.

Daarbij hoef je je geen zorgen te maken over de financiën: onze hulp als letselschadespecialist is kosteloos voor jou. Onze kosten worden, net als je schade, door de wederpartij vergoed.

Meld je schade direct