Halsletsel Schadevergoeding

Bent u slachtoffer van een ongeval en liep u daarbij halsletsel op? En was u niet de aansprakelijke partij in het ongeval? Dan kunt u uw schade claimen bij de wederpartij. Smart Letselschade helpt u kosteloos!

Meld uw letselschade

Recht op een vergoeding

Heeft u letselschade opgelopen en wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding? Doe dan de check!

Doe de check!

Wat is halsletsel?

Halsletsel kan ontstaan door een steekvlam, agressiviteit tijdens het sporten of bij een verkeersongeval of ongeluk op de werkvloer. Dit komt gelukkig niet heel vaak voor. Het letsel in het halsgebied dat wij het meest zien bij verkeersongevallen is de whiplash, maar dit is technisch gesproken geen halsletsel.

Bij halsletsel heeft u bijvoorbeeld:

  • moeite met slikken;
  • last van uw ademhaling;
  • littekens naar aanleiding van een verwonding aan uw hals.

 

Welke schade kunt u claimen bij halsletsel?

Wanneer u halsletsel opliep, komt u in aanmerking voor een letselschadevergoeding. Welke schadeposten u kunt verhalen op de aansprakelijke wederpartij, hangt af van de ernst van uw letsel en uw herstel. Mogelijke schadeposten zijn daarbij verlies van inkomsten, compensatie voor de kosten van een cosmetische hersteloperatie of langdurige fysiotherapie. Die laatste twee kostenposten worden namelijk niet, of niet volledig, door uw zorgverzekering vergoed. Daarnaast kan het zijn dat u door uw halsletsel uw hobby of beroep niet meer kunt uitoefenen, of dat u blijvend moeite heeft met slikken. Smart Letselschade helpt u uw schade in kaart te brengen en claimt deze vervolgens bij de verantwoordelijke wederpartij.

Halsletsel claimen?

Komt u in aanmerking voor een vergoeding van de schade door uw halsletsel? Neem dan contact met ons op. Uw jurist van Smart Letselschade begeleidt uw claim van het intakegesprek bij u thuis tot het sluiten van uw dossier. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is van uw zaak en kunt u zich richten op wat echt belangrijk is: uw herstel.

Daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiën: onze hulp als letselschadespecialist is kosteloos voor u. Onze kosten worden, net als uw schade, door de wederpartij vergoed.

Meld uw schade direct