Knieletsel Schadevergoeding

Bent u slachtoffer van een ongeval en liep u daardoor letsel op? Dan komt u in aanmerking voor een schadevergoeding als de wederpartij aansprakelijk is voor het ongeval. Smart Letselschade helpt u uw schade te claimen!

Meld uw letselschade

Recht op een vergoeding

Heeft u letselschade opgelopen en wilt u weten of u recht heeft op een vergoeding? Doe dan de check!

Doe de check!

Wat is knieletsel?

Bij ongevallen komt knieletsel vaak voor. Dit letsel is er in verschillende soorten en maten. Een gekneusde knie behoort tot deze categorie letsel, maar een verbrijzelde knie ook. Daarom zetten wij een paar voorbeelden van knieletsel voor u op een rij:

  • gescheurde kruisbanden;
  • problemen met de meniscus;
  • gekneusde knieën;
  • letsel aan de knieschijf;
  • beschadigd kraakbeen in de knie;
  • een beenbreuk die ook door de knie loopt.

De letselschadevergoeding voor uw knieletsel berekenen wij aan de hand van de ernst van uw letsel, uw herstel en eventuele restschade.

Medische kosten bij knieletsel

Vaak is er bij knieletsel een lange periode van fysiotherapie nodig. Daarvoor zijn dan meestal meer behandelingen nodig dan uw zorgverzekering vergoedt. Deze kosten brengen wij graag voor u in rekening bij de wederpartij.

Verlies van arbeidsvermogen?

Kunt u door uw knieletsel niet meer werken? Dan verliest u inkomen. Misschien niet direct, omdat uw werkgever twee jaar lang uw salaris moet doorbetalen. Maar als uw herstel langer duurt, of u tijdens uw ziekte bonussen of toeslagen mist, gaat u de financiële gevolgen toch gaan.

En wanneer u als zelfstandig ondernemer werkt, voelt u deze gevolgen vrijwel direct. Smart Letselschade roept voor het berekenen van verlies van arbeidsvermogen altijd de hulp in van experts op dit gebied, zoals arbeidsdeskundigen.

Problemen in en rondom het huis door knieletsel

Met knieletsel loopt u bijna altijd tegen problemen aan in de huishouding, maar ook bij grotere klussen aan uw woning of het onderhoud van uw tuin. Het is dan ook niet meer dan logisch dat u daar hulp bij nodig heeft. De kosten voor deze hulp kunt u verhalen op de aansprakelijke wederpartij. Daarbij kunt u denken aan hulp in de huishouding, een hovenier, een schilder, maar ook extra oppas of kinderopvang.

Smartengeld

Knieletsel gaat u niet in de koude kleren zitten. Naast het verdriet van het ongeval, moet u vaak pijnlijke operaties moeten ondergaan en kunt u (tijdelijk) niet alles wat u normaal wel deed. Alleen daarom is er al genoeg reden om smartengeld te eisen bij de wederpartij. Hoe hoog de vergoeding van de immateriële schade hoort te zijn, is volledig afhankelijk van uw individuele situatie. Smart Letselschade doet er alles aan om voor u een redelijke schadevergoeding te krijgen.

Knieletsel claimen?

Komt u in aanmerking voor een vergoeding van de schade van uw knieletsel? Neem dan contact met ons op. Uw jurist van Smart Letselschade begeleidt uw claim van het intakegesprek bij u thuis tot het sluiten van uw dossier. Zo heeft u altijd één aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is van uw zaak en kunt u zich richten op wat echt belangrijk is: uw herstel.

Daarbij hoeft u zich geen zorgen te maken over de financiën: onze hulp als letselschadespecialist is kosteloos voor u. Onze kosten worden, net als uw schade, door de wederpartij vergoed.

Meld uw schade direct