Knieletsel Schadevergoeding

Ben je slachtoffer van een ongeval en liep je daardoor letsel op? Dan kom je in aanmerking voor een schadevergoeding als de wederpartij aansprakelijk is voor het ongeval. Smart Letselschade helpt jou je schade te claimen!

Meld je letselschade

Recht op een vergoeding

Heb je letselschade opgelopen en wil je weten of jij recht hebt op een vergoeding? Doe dan de check!

Doe de check!

Wat is knieletsel?

Bij ongevallen komt knieletsel vaak voor. Dit letsel is er in verschillende soorten en maten. Een gekneusde knie behoort tot deze categorie letsel, maar een verbrijzelde knie ook. Daarom zetten wij een paar voorbeelden van knieletsel voor je op een rij:

  • gescheurde kruisbanden;
  • problemen met de meniscus;
  • gekneusde knieën;
  • letsel aan de knieschijf;
  • beschadigd kraakbeen in de knie;
  • een beenbreuk die ook door de knie loopt.

De letselschadevergoeding voor je knieletsel berekenen wij aan de hand van de gemaakte kosten, de ernst van je letsel, herstel en eventuele restschade.

Medische kosten bij knieletsel

Vaak is er bij knieletsel een lange periode van fysiotherapie nodig. Daarvoor zijn dan meestal meer behandelingen nodig dan je zorgverzekering vergoedt. Deze kosten brengen wij graag voor jou in rekening bij de wederpartij.

Verlies van arbeidsvermogen?

Kun je door je knieletsel niet meer werken? Dan verlies je inkomen. Misschien niet direct, omdat je werkgever twee jaar lang je salaris moet doorbetalen. Maar als je herstel langer duurt, of je tijdens je ziekte bonussen of toeslagen mist, ga je de financiële gevolgen toch aan.

En wanneer je als zelfstandig ondernemer werkt, voel je deze gevolgen vrijwel direct. Smart Letselschade roept voor het berekenen van verlies van arbeidsvermogen altijd de hulp in van experts op dit gebied, zoals arbeidsdeskundigen.

Problemen in en rondom het huis door knieletsel

Met knieletsel loopt je bijna altijd tegen problemen aan in de huishouding, maar ook bij grotere klussen aan je woning of het onderhoud van je tuin. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je daar hulp bij nodig hebt. De kosten voor deze hulp kun je verhalen op de aansprakelijke wederpartij. Daarbij kun je denken aan hulp in de huishouding, maar indien noodzakelijk kunnen wij ook in overleg treden ter zake de kosten van een hovenier, een schilder of extra oppas of kinderopvang. 

Smartengeld

Knieletsel gaat je niet in de koude kleren zitten. Naast het verdriet van het ongeval, moet je vaak pijnlijke operaties ondergaan en kun je (tijdelijk) niet alles wat je normaal wel deed. Alleen daarom is er al genoeg reden om smartengeld te eisen bij de wederpartij. Hoe hoog de vergoeding van de immateriële schade hoort te zijn, is volledig afhankelijk van je individuele situatie. Smart Letselschade doet er alles aan om voor jou  een redelijke schadevergoeding te krijgen.

Knieletsel claimen?

Kom je in aanmerking voor een vergoeding van de schade van je knieletsel? Neem dan contact met ons op. Je jurist van Smart Letselschade begeleidt je claim van het intakegesprek bij jou thuis tot het sluiten van je dossier. Zo heb je altijd één aanspreekpunt dat volledig op de hoogte is van je zaak en kun jij je richten op wat echt belangrijk is: je herstel.

Daarbij hoef je je geen zorgen te maken over de financiën: onze hulp als letselschadespecialist is kosteloos voor jou. Onze kosten worden, net als je schade, door de wederpartij vergoed.

Meld je schade direct